djintara
door djintara Oct 21, 2011 om 15:28
Elektronica & tv

TV-beeld slaat spontaan op zwart

Tijdens het afspelen van een DVD sloeg het televisie beeld (LG-tv) spontaan op zwart. Ook geen geluid meer. Het groene lampje van de televisie blijft gewoon aan staan. Om de televisie weer spelende te krijgen moet hij eerst volledig uit gezet worden en dan weer aangezet. Dan doet ie het weer tiptop. De DVD recorder is inmiddels verwisseld, maar de televisie blijft op deze manier spontaan afslaan. Daar ligt het dus niet aan. Er zit overigens ook geen enkel patroon in dat afslaan. Een DVD afspelen is op dit moment gewoon geen doen, de tv slaat regelmatig af. Dat doen we al een tijdje niet meer. Recentelijk begint de televisie deze kuren ook te vertonen tijdens gewone uitzendingen. Film of praatprogramma, maakt niet uit. Iemand enig idee wat het mankement kan zijn ?



1041 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - Oct 21, 2011 om 19:46
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Hoe oud is u TV heeft u geen garantie meer? Dit is echt een moeilijke zaak om dit via dit vraag en beantwoord de oorzaak te kunnen vaststellen. Het kan dus van alles zijn.Als u geen garantie meer heeft ga er dan mee naar een reparatiebedrijf om de boel eens door te laten meten.

willem-a
door willem-a - Oct 22, 2011 om 03:39
63 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als alleen de DVD speler/recorder, aangesloten middels HDMI dit zou hebben, zou je nog kunnen denken aan een HDMI handshake probleem, maar dit lijkt meer op een intern, wellicht voedingprobleem. Maar zoals voorgaande schrijver al aangeeft, is dat zo niet eenvoudig te achterhalen. Ik zie bij nieuwere TV's overigens vaker gebeuren dat deze met regelmaat even uitvallen, waarna ze na een wat langere periode helemaal niets meer doen en dit vaak te wijten is aan de voeding. Maar ik weet natuurlijk niet hoe oud de TV is en of apparaten wel op genoemde manier zijn aangesloten etc.

Willem.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer