ke
door kelly85 Jan 31, 2005 om 13:18
Elektronica & tv

Xiron MP3 speler: NO MP3 FILES...

Ik heb nu 4 mnd geleden een Xiron mp3 speler  (128 MB) gekocht bij de Blokker. Verder nooit problemen gehad, tot gister dus.


Ik heb er muziek opgezet, allemaal wma's, maar dat ondersteund hij ook dus dit moet kunnen. Nu zegt ie als ik hem aanzet 'no mp3 files'. En als ik de usb aansluit op de computer krijg ik wel te zien dat er een verwisselbare schijf is aangesloten, maar ik kan 'm vervolgens niet openen.


Ik weet toch bijna 100% zeker dat ik niks fout heb gedaan. Het 'settings.dat' bestand heb ik niet vewijderd en ook heb ik de speler niet losgemaakt van de computer toen deze aan het laden was.


Ik snap er weinig meer van...

402 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tuinfreak_1
door tuinfreak_1 - Feb 4, 2005 om 01:33
763 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo kelly,


Over de xiron speler zijn wel meer klachten, type eens achter het kassalogo in het vak zoeken op 'xiron' en klik op zoek misschien dat je hier de oplossing voor je probleem tegenkomt.


lukt het niet dan ben je niet de eerste of de laatste die een probleem heeft met de speler ruil hem dan om of breng hem terug naar blokker.


succes en groet tuinfreak

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Wi
Willem70 - May 6, 2024 om 17:54
Winkels & webshops

Zomerbloesen met borstzakje moeilijk te krijgen

Ik heb altijd wat in mijn borstzakje ,diabetes meter ,maar bloezen met zo'n zakje zijn bijna niet meer te krijgen in NL Lees meer

mooimeisje_25395
mooimeisje_25395 - May 6, 2024 om 15:03
Winkels & webshops

2 stoelen niet goed winkel doet niets wat kan ik nog doen

6 stoelen gekocht bij 2 is de vulling gezakt zouden omgeruild worden maar wordt niet gedaan 
na veel gepraat konden we 6 nieuwe uitzoeken alles op papier gezet 
nu blijkt dat dat ook niet gedaan wordt 
wat kunnen we doen reageren doen ze niet aangetekende brief gedaan 
maar geen antwoord Lees meer