m.bregman
door m.bregman May 5, 2012 om 19:20
Garantie & verzekeringen

Dubbeleverzekering tandarts en aanvullend

mams zit sinds 2002 in vph sinds kort is gebleken dat zij al die tijd aanvullend en tandarts verzekering betaald terwijl nu blijkt dat zij alleen het basispakket nodig heeft de rest (aanvullend en tandarts )valt onder de awbz. haar zakgeld is 250 euro waarvan 137 euro naar unive gaat. naar mijn inziens heeft ze dus al die tijd (10 jaar) 38 euro teveel betaald .Graag zou ik een advies willen omtrent een eventuele restitutie en of dit mogelijk is.
vriendelijke groet namens mijn moeder

325 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - May 5, 2012 om 20:33
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo m.bregman,

Dit is een openbaar forum.
Heb de redactie gevraagd om je NAW-gegevens te verwijderen.

Met vr.gr.

vladja
door vladja - May 5, 2012 om 20:38
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Restitutie is niet mogelijk. Wel alvast de aanvullende verzekering opzeggen, zodat dat niet vergeten wordt. Per 1 januari 2013 kan die verzekering pas be-eindigd worden.

Vladja

stacey
door stacey - May 5, 2012 om 22:10
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Misschien moet je je nog wel even goed informeren voor je de Aanvullende verzekering opzegt, je kunt in sommig gevallen Wel geconfronteerd worden met extra kosten:

--Iemand die in een AWBZ-instelling woont is niet automatisch verzekerd voor alle vormen van zorg.
Wat gebeurt er als iemand tijdelijk in een ziekenhuis verblijft en weer terug gaat naar een AWBZ-instelling? Dan worden kosten die het gevolg zijn van dat verblijf in het ziekenhuis, niet vergoed vanuit de AWBZ. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld aangepaste voeding of fysiotherapie na een operatie.. Info

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer