te
door tessaxs Apr 1, 2014 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Voorwaarden Actua verzekering

Weet iemand toevallig waar is de voorwaarden van de Actua verzekering kan vinden? Want ik heb een verzekering daar afgesloten met het idee dat als mijn laptop schade op zou lopen, het gewoon vergoedt zou worden. Dat is mij ook verteld toen ik de laptop kocht bij de Mediamarkt, maar nu wacht ik al bijna twee weken op een mail van Actua waarin ik te horen krijg of ik wel geld krijg. Zijn er mensen die ook in zo een situatie hebben gezeten?

2706 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gerdamarijke
door gerdamarijke - Apr 1, 2014 om 17:41
330 Antwoorden / 15 Vragen
0

www.actua.org , dan links het kopje particulier aanklikken en u komt op een site waar alle info zou moeten staan die u zoekt

tot15karakters
door tot15karakters - Apr 1, 2014 om 17:46
2189 Antwoorden / 14 Vragen
0

Deze verzekeringen zijn meestal hoge provisie voor de verkoper!

En ze zullen proberen er onderuit te komen, dus waterschade of gevallen noemen ze wel vaker.
Het probleem is Uw bewijs en zij hebben het apparaat.
Ik neem daarom nooit een dergelijke verzekering.

U had beter een kleine firma kunnen zoeken die zelf repareerde en daar kun je vaak op wachten.
Dan is de Laptop meestal iets duurder maar geen garantie nodig en sta je er zelf bij.

Totaal is het vaak nauwelijks duurder maar waarom 2 weken zonder als het vaak in een kopje koffie is op te lossen, vaak is de monteur sneller of de koffie te heet!


forever-nl
door forever-nl - Apr 1, 2014 om 18:34
400 Antwoorden / 11 Vragen
0

Dag, ik wil u best helpen door de even te kijken in de voorwaarden van de verzekeraar maar wil dan wel graag weten welke verzekering u precies heeft afgesloten! Daarbij graag wat informatie over de oorzaak en het gevolg van de schade.

me
door meb - Apr 5, 2014 om 14:34
13 Antwoorden / 1 Vragen
0

op www.actua.nl >>> particuliere >>>> voorwaarden

Onafhankelijk financieel adviseur

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S. Anne - Jun 2, 2024 om 12:41
Huishouden & energie
Schimmel in trapkast

Schimmel in trapkast

Ik woon sinds een week in een koopwoning uit 1974. We hebben 4 maanden geklust en toen zag ik al zwarte schimmel in de trapkast, die deels onder de grond zit. Dit zat op 3 van de 4 muren, alleen op kelderniveau. Er zit geen kruipruimte, en aan de andere kant van de muren zit dus grond. (Die waarschijnlijk flink vochtig is na alle regen van de afgelopen maanden.)
2 weken geleden heb ik de schi ... Lees meer

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer