vd
door vdlagrotech Sep 20, 2013 om 12:53
Huishouden & energie

Hondenbrokken

Wij hebben 2 honden en vinden dat er en groot verschil in de prijs van hondenbrokken zit.
Is het kwaliteitsverschil echt zo groot?
Of is er een goede middenweg want de gezondheid van onze honden vinden wij belangrijk.
Gr Richard

16442 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mahadma
door mahadma - Sep 20, 2013 om 13:16
11631 Antwoorden / 51 Vragen
0

Wij mensen vinden niet alles even lekker wat gezond en goed heet te zijn. Ditzelfde geldt voor honden. Het zal per ras/grootte best wat verschil zijn, maar vraag desnoods de dierenarts wat je jouw hond het beste kan geven qua dieet. En zoek een voer/brokken wat bij dit dieet past en kijk dan wat de euro's doen. En dan nog kan het zijn dat de ene hond merk a liever eet als merk b, ongeacht de prijs.

haarp
door haarp - Sep 20, 2013 om 13:30
514 Antwoorden / 62 Vragen
0

Belangrijk is te weten hoeveel zout er in de brokken zit. Zout is niet goed voor Uw hond. Er zijn zeker betaalbare brokken waar weinig zout in zit.
Een bekend merk: Royal Canin bevat veel zout en is dus ongezond voor Uw hond.
Klik hier voor honden brokken

br
door briientjuh - Nov 1, 2013 om 22:52
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Om eerlijk te zijn hebben al mijn honden andere brokken gehad mijn Mechelse herder selection crok 6 actie, mijn huidige hond kreeg ik met de woorden hij eet alleen eukanuba , maar hjj gaf veel over van brokken, omdat veel brokken extreem veel water opnemen en zn maag dat niet kon hebben, na advies van de Dierenarts om naar brokken te zoeken.die minder water opnemen , paar dieren speciaalzaken bezocht en kwam Caro crock uit de bus, omdat ik actief met mijn hond ben ( hele dag bjj de paarden ) dacht ik in eerste instantie voor de active te gaan maar hIer werd hij licht agressief van dus maar de normale gehaald hier doet hij het al 2 jaar prima op en niet meer overgeven.

De ene hond doet het beter op een ander merk dan de ander dat ligt aan wat hij zij nodig heeft. Maar Caro crock is een redelijk goedkoop merk ( 32€ p 15kg ) niet het allerbeste maar wel redelijk betaalbaar )

En idd niet alle dure merken zijn per definitie goed in het algemeen of voor jou hond

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer

Bl
BlueSee - Jul 8, 2024 om 20:31
Huishouden & energie

Karcher: service zeer slecht

De service bij Karcher is zeer slecht: er wordt niet gereageerd, ook na diverse herinneringen. Indien je belt sta je meer dan 45 minuten in de wacht. Ik wil een kappotte baterij vervangen maar tot op heden niet gelukt (4 weken wachttijd). De diverse revieuws van Karcher zijn dramatisch dus er is iets aan de hand. Lees meer

L.
L.Abraham-Inpijn - Jul 7, 2024 om 16:05
Auto & vervoer

Moet je voor een 14 jarige audi 4 die nieuwe verplichtingen ook in laten bouwen

Er valt weinig toe te lichten. Het betreft een Audi 4 station 14 jaar oud, 167.000 km gereden, perfect onderhouden volgens het boekje, zonder grote boemsera's alleen hier en daar gerepareerde blikschade en een enkele lakkras. Lees meer