kw
door kweettniet Apr 3, 2006 om 16:39
Huishouden & energie

Petroleumlucht in de auto

Bij het vervoer van een ouderwets kacheltje is er een kleine hoeveelheid petroleum in de kofferbak van mijn auto terecht gekomen. Heb de mat tot twee keer toe staan schrobben, maar de stank blijft. Deze hangt in de hele auto. Ook een bak soda gedurende een nacht heeft de penetrante lucht niet weg kunnen nemen. Wie weet raad?

9767 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Apr 3, 2006 om 17:34
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hoi Kweettniet,


als ik bijv. diesel op mijn handen krijg, helpt handen wassen ook niet zo veel. Wat ik dan doe, is mijn handen inwrijven met....... gras.


Probeert u ook eens die mat in te wrijven met gras. Daarna nog een keer schrobben/schoon maken en dan is mogelijk die lucht wel weg. Het helpt in ieder geval wel bij de handen.


Zo niet, tja.... dan maar een andere/nieuwe mat (eventueel van de sloop...)


Succes, gr. Hutch

huberta
door huberta - Apr 5, 2006 om 12:02
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

hallo de lucht in je auto kun je niet weg krijgen door de mat te vervangen want de petreroleum is waar schijnlijk ook in de isolatie mat getrokken zelf megemakt met een bus melk.tip welke bij werkte is snij een paar sinasappelen door en leg die in de auto laaqt deze geruime tyd liggen dit hielp ons zeer goed.daar na gewoon eens een bus wc verfriser met sinsappel als het een keer bij warm weer toch nog iets ruikt succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer