ve
door venturepiep Nov 8, 2006 om 22:04
Huishouden & energie

Verhuizing van Zeist naar Houten.

Hallo


Mijn schoonouders krijgen 16 november de sleutel van een woning in Houten. Zij gaan per 2 december verhuizen van Zeist naar Houten en hebben een overeenkomst met Oxxio. Mijn schoonvader wilde de verhuizing melden maar kreeg te horen dat hij dit 4 weken van te voren moest doen. Gezien hij korter dan die 4 weken zat(nl 2 november) werd hem medegedeeld dat het wel eens 5 tot 6 weken kon duren voor hij gas en licht heeft op zijn nieuwe adres. Op internet staat ook dat je 4 weken van te voren de melding moet doen maar in de algemene voorwaarden staat dat je dit tenminste 10 werkdagen van te voren moet melden aan je leverancier(in dit geval Oxxio). Mijn vraag is: Wat moet ik aanhouden, de algemene voorwaarden of datgene wat bij de leverancier op internet staat.

303 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 10, 2006 om 14:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heb het zelf ook gehad, wel niet met die vervelende Oxxio maar dat maakt niet uit volgens mij. Je hebt zonder probleem elektro en gas in het nieuwe huis als je de sleutel krijgt. Het zal alleen wat langer duren voordat de voorschotten en afrekeningen geregeld zijn. En in ieder geval niet vergeten de beginstand en eindstand van de meters door te geven al of niet samen met de vorige en nieuwe bewoners. Als er overleg met de oude bewoners is hoeft er niets afgesloten te worden.


 


 

ve
door verwijderd - Nov 10, 2006 om 19:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En ..... vergeet je niet af te melden op het oude adres. Vul samen met de nieuwe bewoner of de makelaar ook een formulier in met daarop de eindstanden. Anders loop je de kans dat je blijft betalen op twee adressen. Veel succes met de verhuizing van het abonnement bij Oxxio. Soms gaat het goed.

ve
door verwijderd - Nov 10, 2006 om 20:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat u rekening moet houden met 5 tot 6 weken,
Dit zijn nl. 10 dagen + de 4 weken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:32
Garantie & verzekeringen
ru
rugen - Sep 23, 2024 om 08:30
Garantie & verzekeringen

Hoe heet het hoofd van de afdeling klachten bij Achmea?

De afdeling klantenservice beweert dat niet te weten. Belverzoeken worden daarom niet aangenomen. Wie kan ons helpen? Lees meer

Rob van Damme
Rob van Damme - Sep 22, 2024 om 23:14
Auto & vervoer

Dealhunter Lidl aanklagen

Ik heb een elektrische fiets besteld bij Dealhunter Lidl maar hij is niet geleverd en ik heb er voor betaald een bedrag van €99,95 en ik heb van hun de bevestiging gekregen dat hij betaald is maar geen leveringsdatum gekregen wanneer hij zou geleverd worden en ik wacht er nog steeds op en de Lidl benaderd maar die konden mij niet helpen en ze konden de bestelling niet achterhalen. Mijn vraag is ... Lees meer