K
door K 14 mrt. 2016 om 11:04
Vakantie & reizen

Is GGTO garantiefonds betrouwbaar

Wij gaan op reis met klein bureau, dat is aangesloten bij GGTO garantoefonds. Is dat betrouwbaar?

7638 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door edrick3 - 14 mrt. 2016 om 12:56
26913 Antwoorden / 85 Vragen
2

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 100 gespecialiseerde touroperators.

Controleer voor het boeken van uw reis daarom of uw touroperator is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Alle deelnemende touroperators vindt u op de pagina met aangesloten touroperators.
Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij ons is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u bij een van onze aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!
(Bron)

Kijk ook eens bij deze eerdere vraag.

Fijne vakantie!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Marcus - 21 aug. 2019 om 13:13
Computers & telefonie

Iets verkocht maar nu werkt het blijkbaar niet.

ik heb gister een laptop verkocht werkte en was niks mee aan de hand. Heeft hem ook uit kunnen testen. En heb hem voor minder dan ik vroeg meegegeven omdat hij onder bewindvoering zat en met hem te doen hadt.

gisteravond kreeg ik al bericht dat er een dode pixel in het scherm zat. Die zat er gister overdag niet in, en de draadloos internet pakte hij niet zei de koper. 

Vervo ... Lees meer

Li
Liesbeth297 - 23 aug. 2019 om 13:23
Geldzaken & recht

Overbruggingskrediet

De bank wil mij en mijn nieuwe partner geen overbruggingskrediet verstrekken om de volgende reden:

In 2016 ben ik gescheiden waarbij mijn ex en ik de woning hebben aangehouden. Nu is de woning per 1 december a.s. verkocht tegen een goede overwaarde. Er is een convenant is opgesteld door onze advocaat dat van deze overwaarde een groot gedeelte mij toekomt i.v.m. afrekening met mijn ex. M ... Lees meer

ma
marco linschoten - 22 aug. 2019 om 12:56
Auto & vervoer
Fiets tegen brommobiel

Fiets tegen brommobiel

Goedemiddag,

onlangs is mijn broer, met zijn 45 km. auto (eigenlijk meer een brommer met een dakje) aangereden door een fietser. De fietser had handremmen die het volgens de bestuurder het niet deden. De schade aan zijn auto € 1.000,- volgens de dader zou hij niet verzekerd zijn. We hebben aangifte gedaan bij de politie maar die zeiden al meteen reken maar nergens op. Hoe kan ... Lees meer