K
door K 14 mrt. 2016 om 11:04
Vakantie & reizen

Is GGTO garantiefonds betrouwbaar

Wij gaan op reis met klein bureau, dat is aangesloten bij GGTO garantoefonds. Is dat betrouwbaar?

7183 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door edrick3 - 14 mrt. 2016 om 12:56
26723 Antwoorden / 85 Vragen
2

De letters GGTO staan voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. De aangesloten touroperators werken zelfstandig en zijn gespecialiseerde direct-sellers. Zij verkopen hun reizen rechtstreeks aan hun klanten, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast zijn zij gevestigd in Nederland en richten zij zich voornamelijk op de Nederlandse markt.

Het Garantiefonds GGTO is opgericht in januari 2012 en biedt inmiddels een garantie aan de klanten van meer dan 100 gespecialiseerde touroperators.

Controleer voor het boeken van uw reis daarom of uw touroperator is aangesloten bij het Garantiefonds GGTO. Alle deelnemende touroperators vindt u op de pagina met aangesloten touroperators.
Wij bieden reizigers de garantie dat zij hun betaalde reisgelden terugontvangen, en eventueel hun terugreis vergoed krijgen, als de betrokken touroperator bij ons is aangesloten en in financieel onvermogen zou geraken. Dat is wel zo'n veilig gevoel als u bij een van onze aangesloten touroperators de reis boekt. Gegarandeerd op reis dus!
(Bron)

Kijk ook eens bij deze eerdere vraag.

Fijne vakantie!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fr
Froukje Ayal - 23 mei 2019 om 12:19
Vakantie & reizen

Supersaver is een zeer slecht bedrijf

Ik ben opgelicht door supersaver. Ik heb een ticket geboekt, waarbij er een letter verkeerd was in mijn naam. De vliegmaatschappij gebeld en ze zeiden dat ik t aan moest passen, anders zou ik mogelijk niet door de security komen. Super saver gebeld. Ik had nog een week de tijd. Dat heb ik geweten....Lange wachttijden. Slecht sprekende indiase mensen. Yes, meeeem, you have to pay 78 euro for the ch ... Lees meer

gu
gulpilil - 23 mei 2019 om 15:57
Vrije tijd & tuin

Aanslag vogelpoep kooi.

Ik heb een donkerbruine metalen kooi. Bij het schoonmaken van de kooi met heet water met allesreiniger ziet het er op het eerste gezicht schoon uit. Totdat de kooi helemaal droog is, dan verschijnen doffe witte plekken op de plaatsen waar de vogelpoep gezeten heeft. Ik heb met alles geprobeerd. Allesreiniger, schoonmaakazijn, kalkreiniger, maar het gaat niet weg. Is er iremand die mij kan helpen? Lees meer

he
hehahi - 23 mei 2019 om 09:21
Vrije tijd & tuin

Bladluis van bloemen verwijderen

Ik heb een schitterende kamperfoeliestruik met bloemen die nog moeten uitkomen. Op die bloemen stikt het van de luis. Hoe krijg ik die op een 100 procent milieuvriendelijke manier ervan, op zo'n manier dat de bloemen in tact blijven? Lees meer