bk
door bklerk Dec 20, 2005 om 13:34
Voeding & gezondheid

Accept Giro

Ik Ben via mijn ex Werkgever ingegaan op het aanbod van N.N. met dien verstanden dat ik inplaats van complete verzekering alleen de Basis verzekering wilt hebben.dat heb ik ingevuld op het bijgevoegde Wijzigings Formulier en tevens gemachtigd dit automatisch af te schrijven. Nu stuurd men mij een Acceptgiro met het bericht dat ik dit voor 1 Januari 2006 op Hun Giro moet staan. Complete bedrag plus aanvullende Verzekering. Terwijl ik er voor gekozen heb alleen een Basisverzekering. Ben ik nu verplicht om te betalen? Met het risico dat men in acht neemt ivb mijn machtiging om automatisch te betalen , wat mij wel eens eerder gebeurd is dat men 2 keer gaat afschrijven. Dat werd toendertijd een lang lopende kwestie eer ik mijn recht had en het teveel betaalde terug kreeg.


                                                                        berto


 

433 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wi
door wippie - Dec 20, 2005 om 13:48
260 Antwoorden / 0 Vragen
0

Berto, als jezelf zeker bent dat je alleen een basisverzekering hebt afgesloten, bel ze een keer en leg het uit, zoniet, als ze teveel afschrijven laat het storneren.

bk
door bklerk - Dec 21, 2005 om 10:03
12 Antwoorden / 11 Vragen
0

Hallo Jonjo


Ik heb ze mailtje gestuurd  en ze geschreven dat ik mijn twijfels heb over deze accept. vooral omdat het eruit ziet dat ik accoord ga met hun aanbod. wat ik afwijs het betekent een verdubbeling van hetgeen ik nu betaalde ik had een collectieve particuliere verzekering. Ik ging met pre pensioen (vut) Toen kreeg ik van het Ziekenfonds(nuts) de mededeling dat ik meer dan 1200 Euro in de maand kreeg en mij Particulier moest verzekeren.Ik ben toen overgestapt naar NN waar ik gewerkt had ,omdat die voor mij gunstiger was. Ze stuurde mij nu een aanbod die gelijk was volgens NN maar wel 2 keer zo veel terwijl de basis 40 Euro lager is.


 

pekogi
door pekogi - Dec 21, 2005 om 10:34
143 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ook ik heb van dezelde maatschappij een aanbod gekregen voor een collectieve zorgverzekering. De basisverzekering is inderdaad een paar euro goedkoper maar de aanvullende verzekering heel erg duur. Ik zou op zoek gaan naar een goedkopere zorgverzekering en de verzekering bij nn afzeggen. Zorg ervoor dat je het wel allemaal op tijd doet. Veel succes ermee.

bk
door bklerk - Dec 21, 2005 om 13:06
12 Antwoorden / 11 Vragen
0

Pekogi


Bedankt voor Uw tip.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

da
daan.s - Mar 15, 2024 om 12:21
Elektronica & tv

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben Maart 2023 bij Albert Heijn een Neato D8 gekocht voor €199,-. Mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. Resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. Na wat onderzoek lees ik dat Neato falliet is. Hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om ... Lees meer