be
door berkeltje_1 Sep 18, 2005 om 17:26
Voeding & gezondheid

Cake

hallo,


sinds ik een combimagnetron heb, rijzen de produkten niet meer in mijn oven, dit is erg vervelend want ik bak heel graag, heeft er iemand een oplossing voor mij, ik heb al geprobeerd om hem niet meer in het midden tezetten maar op de bodem, maar toch blijft mijn cake en brood plat.

1161 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Sep 18, 2005 om 17:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je zou toch zeggen dat dit allemaal mogelijk moet zijn in een combimagnetron en zeker moet er een knappe cake uit kunnen komen.


Of de combimagnetron is niet goed, defect.
Of hij kan niet goed worden ingesteld.
Of hij wordt niet goed ingesteld.


Dit zijn zaken die jezelf het best kan beoordelen en een cake moet in de oven toch zeker omhoog komen daarin tegen is een brood al tot het juiste volume gerezen voordat deze de oven in gaat.


Wordt het daarbinnen wel heet genoeg?


Oracle


 


 

ve
door verwijderd - Sep 18, 2005 om 23:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb sinds 4 jaar een combimagnetron. Het is wel wennen, maar een cake moet je er zeker in kunnen bakken. Ik plaats de cake op een laag rooster in het midden, de baktijd is wel ruim 10 minuten langer dan normaal en de cake wordt niet zo hoog als in een gewone oven. Ongeveer na 20 minuten moet hij echt wel gaan rijzen. Let er wel op dat u alleen de oven-stand (en dus niet de combi-stand) gebruikt. Als het op die manier niet lukt, denk ik inderdaad dat de oven stuk is.

ve
door verwijderd - Oct 17, 2005 om 21:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

rijzen heeft ook te maken met vocht. misschien kun je naast de combi ingesteld te hebben op graden ook een bakje water in je combi plaatsen.


een kookjuf

ve
door verwijderd - Jan 2, 2006 om 14:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

op hoeveel vermogen zet je de magnetron?hij moet zeker op minimaal 800 watt staan hoor veel  geluk en  een goed resultaat


 

ve
door verwijderd - Feb 17, 2006 om 18:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb ook een combiemagnetron. Staat bij u ook een funtie van een cake erbij? En dan even tellen hoeveel gram u bakmeel,suiker,boter doet en dat kan u instellen dan krijgt u een tijd in beeld en kan u bakken. ik heb al 2 jaar.


Groetjes Annemarie Stam


 

ve
door verwijderd - Feb 17, 2006 om 18:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Combi? Vermoedelijk doe je Warmte en magnetron samen, en dat kan voor kip of zo, maar taarten en cake bak je met alleen warmte, deze moet buiten bruin en niet vanbinnen, als dit het niet is, weet ik het ook niet, ik maakte namelijk na aankoop van 2e magnetron de fout, de gebruiksaanwijzing niet goed te lezen, ik wist het dus(niet)..


Gozik

ve
door verwijderd - Feb 17, 2006 om 19:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ten eerste  je mag nooit ,zeker niet in het eerste kwartier  de  oven openen,ten tweede wil ik U  er op wijzen dat het beslag  heel veel aandacht  nodig heeft  zeker het cakebeslag  tien min draaien.


en probeer een een eitje extra er aan toe te voegen een cake  is 4 eieren normaal .


maar als U een eitje  er meer in doet  dat scheelt al een heel eind.


ten slotte zet U oven niet hoog in ,het moet 180 graden  zijn en zeker dus op 800 watt


en niet een kleinsnufje zout er bij he


 veel  geluk ,ik hoor het wel


joop

ve
door verwijderd - Feb 17, 2006 om 19:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

...zal die cake na 5 maanden nog niet gerezen zijn?  ;-)))

ve
door verwijderd - Dec 22, 2006 om 23:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb jarenlang een combimagnetron gehad, maar echte lekkere en goed gerezen cak is me nooit goed gelukt, sinds kort ben ik gelukkig weer in het bezit van een gewone oven.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer