de
door dekker_1 Dec 18, 2003 om 14:16
Voeding & gezondheid

Eigenbijdrage regeling thuiszorg

De minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport heeft besloten oom de eigen bijdrage thuiszorg te verhogen van 4,60 (uurtarief 2003) naar 11,80 per uur. Is dit een normale verhoging in de periode waarin dezelfde overheid ons maant tot nulguldens erbij voor salaris etc.??? Ik zou graag willen dat Kassa aan dit onderwerp aandacht zou besteden.

433 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

fonzarelli
door fonzarelli - Apr 16, 2004 om 12:20
15 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat is inderdaad nogal wat. Het betreft hier een politieke beslissing en die is in dit geval helaas gewoon rechtsgeldig. Gelukkig mag U de maatregel in een iets breder perspectief zien omdat er ook sprake is van compensatieregelingen. De tweede kamer heeft deze week overigens nog een aantal extra compensaties geëist voor de maatregelen die nog volgen. Ik hoop voor U dat de soep in de eindafrekening derhalve niet zo heet wordt gegeten als hij nu lijkt te worden opgediend...

be
door beek3652 - Apr 16, 2004 om 12:20
3 Antwoorden / 3 Vragen
0

Het is treurig dat deze groep mensen zo gepakt worden. Zieken, bejaarden, hulpbehoevnde; allemaal mensen die het geld wel kunnen gebruiken. Kan kassa hier niet een vuist op tafel gooien!!!
Juist deze groep is niet bij machte te reargeren. Zij het schriftelijk; zij het per e-mail. Daarom moeten alle gezonde mensen hier tegenin gaan en hun protest laten horen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ki
kilvar - Sep 20, 2024 om 15:05
Voeding & gezondheid

Koffie

Kan ik Prednison en koffie samen nemen?

Gisteren vond ik een artikel waarin staat dat Prednison en cafeïne niet samen moeten worden gebruikt. Hoeveel van jullie zijn het hiermee eens? Hier is de link naar het artikel

https://koffiexp.com/koffie-en-prednison/ Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer