gr
door grootvader_1 Nov 16, 2009 om 12:14
Voeding & gezondheid

Medische hulpmiddelen

in de Kassa-uitzending van zaterdag 14 november 09 werd de uitzending gewijd aan medische hulpmiddelen en de verspilling van het vele geld dat wij aan de zorgverzekeraars moeten ophoesten.
Felix had daar naar mijn mening pas het topje van de ijsberg te pakken.
Voorbeelden te over maar één enkele even uitgelicht en wel die trapliften.
Op maat gemaakt vaak (vaak lange tijd daarop moeten wachten) zodat het te regelmatig voorkomt dat de gebruiker(ster) er maar kort van kan genieten.
Eenmaal overleden dan worden ook zeer bruikbare onderdelen gewoon bij het grofvuil gezet.
Bovendien valt eenvoudig vast te stellen dat de prijs van een hulpmiddel betaald door een zorgverzekeraar erg veel hoger ligt dan de gewone marktprijs zou zijn.
Elektrische rolstoelen, aangepast aan de gebruiker daarvan kan men vaak een fraaie middenklasser auto van kopen (en meer).

De Vrije Vogel

731 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 16, 2009 om 14:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ben het volkomen met je eens Grootvader zo gauw de meeste mensen iets voor niks krijgen dan wordt er niet uitgegaan van de prijs waarom het wordt toch wel betaald.
Groet Valerius.
PS vind toch leuk dat je weer mee doet. houwen zo.

ve
door verwijderd - Nov 16, 2009 om 14:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Inderdaat bij de inkoop gaat het veelal fout een wc bril voor 3000 en een insulinen pompje voor 3000 euro zijn geen bedragen meer.
Maar wat er nu gebeurt dat door impoort uit de lage lonen landen waar de grotste troep vandaan komt het werkt niet of het breekt onder je handen weg. Natuurlijk als je 60 kg weegt dan werkt het meeste wel maar de meeste mensen die ziek zijn zijn ook zwaar en dan werkt al die goedkope rommel niet.
En wat betreft al de spullen die in opslag staan.... wie neemt er een gebruikte en als die niet past wat dan voor veel geld ombouwen natuurlijk kan het beter maar dan moeten ook de clienten mee werken. Of zet ze in de ziekenhuisen daar zijn er altijd te kort dan doen ze tenminste moch dienst

ve
door verwijderd - Nov 16, 2009 om 16:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ff proefdraaien want er gaat bij mij ook een hele hoop mis met inloggen. nu lijkt het er op dat het ineens wèl lukt, sorry

thomas

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

lo
lo25 - Apr 30, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Opzoek naar betrouwbare huurwoning website DH

Ik ben op zoek naar een huurwoning in Den Haag, nu heb ik er een aantal gevonden die interessant zouden kunnen zijn, echter allemaal op websites waar je een betaald account dient aan te maken alvorens je kunt reageren op een woning of een bezichtiging kunt plannen.
Zitten hier ook betrouwbare websites tussen en zo ja welke zijn dit?


Lees meer

Peteri
Peteri - Apr 24, 2024 om 11:24
Geldzaken & recht

Overschrijvingsfomulier fraude

Ik help iemand van 85 met administratieve dingen. In Dec 2023 heeft hij overschrijvingsform abn gestuurd voor anwb lidmaatschap van €17. In feb 2024 kreeg hij aanmaning en bleek het niet afgeschreven. Dus maakte hij nog een aan, die werd betaald. Nu is er met het 1. Formulier in maart € 497 afgeschreven naar rekening in België, met zelfde naam erbij als hij heet. Blijkbaar is formulier bij po ... Lees meer

anita555
anita555 - Apr 29, 2024 om 21:46
Vrije tijd & tuin

Hoe krijg ik mijn hortensia weer tot leven?

Op mijn verjaardag kreeg ik een mooie hortensia voor op mijn balkon. Ik heb hem meteen in een grotere pot gezet, maar dat had ik beter niet moeten doen, want ik had er even niet bij nagedacht dat je moet wachten tot het najaar als de bloemen helemaal uitgebloeid zijn. Nu lijkt de plant dood te gaan. Lees meer