he
door henkvanbox May 24, 2007 om 16:39
Voeding & gezondheid

Proefpakket op internet bestellen

Ik heb meegedaan aan een enquette op internet waar veel consumenten vragen werden gesteld. b.v. heeft u interesse in dit of dat artikel daarbij moest je dat artikel aanklikken en kreeg je een proefzending thuisgestuurd. Ik heb dit natuurlijk ook gedaan en bij verschillende producten reisbranche, lekturama en bij natupost. van al deze organisaties kreeg ik verschillende artikelen thuisgestuurd met de rekening voor het proefpakket bij natupost was dit € 2.95 voor visolie pillen voor 30 dagen. leuk toch. Nadat ik alle zendingen betaald had kreeg ik aan het einde van de maand van alle drie de organisatie een volgende serie opgestuurd. Deze heb ik per ommegaande via het postkantoor terug gestuurd. Geen van de organisatie berichte mij over het terug gestuurde paket. Tot ongeveer een maand geleden in de week van 6 mei ik telefoon kreeg van Natupost, de klanten service, met de vraag of ik gebruik wilde maken van een speciaal aanbod van hun product voor een lage prijs. Ik heb hierop geantwoord dat ik de producten te duur vond. dat was goed en de dame wenste mij een fijne dag toe. Krijg ik een week later een rekening voor een zending ik terug gemaild naar het bedrijf en daar werd mij gewezen op artikel 4 aan de achterzijde van de nota dat er automatisch volgende zendingen zouden worden gestuurd als ik bij de eerste zending niet binnen 10 dagen gereageerd had.


Volgens mij kan dit niet, ik heb nergens voor getekend en alleen een proefpakket aangevraagd.


wie kan mij helpen op een nette manier vanaf te komen 

262 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - May 24, 2007 om 16:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

henkvanbox, u bent de zoveelste in dit zich bijna dagelijks hiervoorbij komende drama. Typ eens bij de vraag mogelijkheid LINKS boven het woord natupost of naturpost. Doe dat ook eens bij de site van Tros-radar. Probleem is dat bij de proefzendingen voorwaarden waren gevoegd die stelden dat u zonder opzegging stilzwijgend accoord bent gegaan met vervolgzendingen. Helaas mag dat momenteel nog steeds en loop u incassorisico omdat u niet voldoet aan de overeenkomst. In ons parlement is inmiddels wel wetgeving in voorbereiding die een einde moet maken aan dit soort praktijken. Weet u, als ik het oplichterspraktijken zou noemen dan zou ik kunnen worden aangeklaagd wegens laster en dat doe ik dus niet.

ve
door verwijderd - May 24, 2007 om 18:37
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Hier kun je meer lezen;


 ALLE NATUURPOST-ELLENDE


 


Succes,

ve
door verwijderd - Jul 1, 2007 om 19:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zie in dit verband ook eens Geldzaken & Recht  - Overigen.

Om dit soort ellende wellicht kwijt te raken.

Doen toch?

De Vrije Vogel



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Co
Cor0789 - Sep 15, 2024 om 16:38
Geldzaken & recht

Verhuurder weigert inzage servicekosten aan huurcommissie. Wat nu?

Een huurder van onze flat (66 woningen)  heeft huurcommissie ingeschakeld om te beoordelen of de onderliggende facturen van de servicekosten wel kloppen. 

De huurcommissie heeft een onderzoeksrapport geschreven en de servicekosten op 0 gezet omdat verhuurder ondanks herhaald verzoek weigert inzage in de facturen te geven. 

Zoals huismeesterkosten terwijl er geen huismeeste ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer