eefie
door eefie Nov 9, 2005 om 00:02
Voeding & gezondheid

Sperti tegen wallen

Hallo,


Misschien krijg ik hier een antwoord op deze vraag: helpt sperti (aambeienzalf) echt tegen wallen onder je ogen?


Groetje,

81496 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

je
door jessicaorl - Nov 9, 2005 om 00:28
36 Antwoorden / 3 Vragen
0

Absolute onzin! spertie kan een gunstig effect hebben op aambeien, maar het helpt niet tegen wallen onder de ogen.


als je het voor de wallen onder je ogen gebruikt, krijg je achertaf  alleen meer problemen onder je ogen. De huid droogt er door uit en behalve wallen krijg je last van rimpeltjes.
Niet echt een aanrader om lange tijd te gebruiken dus!


Groet, Jesse.

brynnar
door brynnar - Nov 9, 2005 om 08:46
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Hallo Eefie,


Het schijnt echt te helpen, heb ik me laten vertellen. Ik heb het ook al eerder gelezen in deze rubriek (zie: wallen, secret de star).


Zie ook voor meer tips en ervaringen: Trendystyle.net, Oma weet raad. Als je alleen al de termen Sperti en Wallen in een willekeurige zoekmachine intikt (zoals ik gedaan heb), dan word je al overdonderd met ervaringen.


Brynnar

ijzerbroot
door ijzerbroot - Nov 9, 2005 om 14:48
460 Antwoorden / 6 Vragen
0

vraag dit eens na bij uw apotheek en/ of bij uw huisarts. Mogelijk werkt het wel maar zijn er andere voor deze klachten beter geeigende oplossingen.


IJzerbroot 

mi
door miranda4 - Dec 9, 2005 om 18:05
9 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hoi,


Sperti voor de wallen, helpt inderdaad, er zit namelijk een stof in die vochtafdrijvend werkt, en eventuele ophopingen doet slinken. Echter is dit van tijdelijke aard, dus je kunt het gebruiken als je na een paar keer slecht slapen bijv. last hebt, maar niet als je wallen van jezelf hebt. Zodra je stopt stopt de werking.


Als je het niet te dicht onder de ooglid aanbrengt, dus minimaal 0.5 tot 1 cm eronder zul je geen last van je ogen hebben, was wel goed je handen na gebruik


Tip gebruik het snachts. Het is nogal vet

ai
door aina - Sep 17, 2007 om 23:02
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat een geweldig product schijnt te zijn voor wallen onder je ogen is touche eclat van Yves Saint Laurent. De wallen zelf gaan er uiteraard niet mee weg maar het maakt een optisch verschil door de lichtere kleur. Vraag ernaar bij Douglas of een andere parfumerie. Ik heb zelf geen last van wallen onder mijn ogen maar ik heb het bij een aantal vriendinnen gezien hoeveel verschil het maakte.

(En volgens mij is het prettiger dan aambeienzalf onder je ogen smeren!)





Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer