He
door Henry Hendriks Jan 29, 2021 om 14:24
Winkels & webshops

Klachten over Ibella Living

Dit bedrijf adverteerd op veiling sites en bij bol .com je kunt hier producten bestellen en afrekenen maar als je ze wil bereiken zijn ze er niet.
maar geven wel bij dhl een pakket aan om te leveren
geen reaktie via mail en telefoon.

785 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marita5
door marita5 - Jan 29, 2021 om 14:30
11553 Antwoorden / 15 Vragen
1

Hallo Henry Hendriks , 

De voorwaarden , 

Artikel 14 – Klachtenregeling

  1. De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure.
  2. Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen 7 dagen volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de ondernemer, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd.
  3. Bij de ondernemer ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door de ondernemer binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
  4. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.
  5. Bij klachten dient een consument zich allereerst te wenden tot de ondernemer. Tevens is het mogelijk om klachten aan te melden via het Europees ODR platform (http://ec.europa.eu/odr).
  6. Een klacht schort de verplichtingen van de ondernemer niet op, tenzij de ondernemer schriftelijk anders aangeeft.
  7. Indien een klacht gegrond wordt bevonden door de ondernemer, zal de ondernemer naar haar keuze of de geleverde producten kosteloos vervangen of repareren. 
Voor verdere informatie , klik op de rode regels .

https://ibellaliving.nl/algemene-voorwaarden/

ge
door gewicht - Jan 29, 2021 om 14:31
170 Antwoorden / 1 Vragen
0

Sorry Had de reactie van maritas nog niet gezien.

mi
door miennaamishaaz - Jan 29, 2021 om 16:37
725 Antwoorden / 1 Vragen
1

en wat is uw klacht?

heeft u een order gemaakt via een veiling site/Bol.com?
wilde u informeren over de items?
anders?

heremietkreeft
door heremietkreeft - Jan 29, 2021 om 17:56
16888 Antwoorden / 202 Vragen
0

?? U heeft kennelijk iets besteld en ik krijg de indruk dat u die bestelling wilde annuleren. Hoe dan ook is men bij BOL.COM wel degelijk te bereiken en mijn ervaring, ook nog deze week, is dat dat men actief meewerkt aan een oplossing bij een probleem (mijn probleem deze week: een bestelling bleek op de track and trace melding te staan met een volstrekt foutief aflever adres en dat werd onmiddelijk ook opgepakt en het apkket is op het juiste adres gearricveerd.

Of bedoelt u Ibella Living waarvoor u al een verwijzing kreeg m.b.t. de geldene voorwaarden.
Hoe dan ook kunt u op basis van geldende wetgeving het pakket weigeren als u dat niet wenst of binnen 14 dagen (wettelijke bednktijd) retourneren zonder melding van de reden. Als kosteloos retourneren nietr in de voorwaarden staat is het niet kostenloos. Direct weigeren bij bezorging kan altijd wel en is dan dus m.i. kostenloos.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer