Di
door Dick Duindam 11 jan. 2019 om 14:12
Winkels & webshops
Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Wie heeft er ervaring met de kwaliteit van DUO zonwering MULTISHADE/ MULTISOL

Ongeveer 9 jaar geleden voor € 2200 Duo zonwering binnen-benedenwoning gekocht.Begin 2018 kwam zo een gordijnin vele scheuren en flarden naar beneden vallen.Contact opgenomen met leverancier/fabrikant.Mijn hoofd vraag was:wat staat mij nog meer te wachten met de rest van deze slechte kwaliteit zonwering!!! Kreeg geen antwoord op mijn vraag! Hun schandalig antwoord was: 10% korting op mijn volgende aankoop bij HUN.maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.EEN ZONWEERING DIE NIET TEGEN ZON KAN!!! Ik kan beter naar de GAMMA gaan,daar heb ik het zelfde aantal voor !/3 van de prijs!! Wie heeft ervaring met deze dure slechte materialen?? MULTISHADE is een dochter van LUXAFLEX????

820 8 Rapporteer
door tijger1 - 11 jan. 2019 om 14:17
38411 Antwoorden / 21 Vragen
0

Doe niet zo dwaas met al die hoofdletters.

Na negen jaar is het tijd voor iets nieuws.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:23
9686 Antwoorden / 156 Vragen

??

door heremietkreeft - 11 jan. 2019 om 14:17
9686 Antwoorden / 156 Vragen
0

10% korting op uw volgende aankoop bij HEN?   (Bij hun wat?)

Het komt mij voor dat de levensduur van zonwering bij normaal gebruik veel langer is dan 9 jaar. Ik zie tenminste heel wat zonneschermen hangen die al veel ouder zijn.
Maar als u met de leverancier/fabrikant de fabrikant bedoelt is het voor consumenten zaak om degene aan te spreken die de zomnwering aan u heeft verkocht.
Zie: https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie

door tijger1 11 jan. 2019 om 14:26
38411 Antwoorden / 21 Vragen

Dat zijn gewoon twee laagjes stof.

door heremietkreeft 11 jan. 2019 om 14:30
9686 Antwoorden / 156 Vragen

Ts vraagt naar ervaring over de zonwering en handelwijze.

me
door mein33 - 11 jan. 2019 om 14:35
4313 Antwoorden / 23 Vragen
1

maar deze kwaliteits rotzooi komt er bij niet meer in.

Met deze mededeling is het probleem reeds opgelost !!  ;-))

Wat wilt u met de ervaring van anderen die ook dit kwaliteidsproduct zo'n 9 jaar geleden hebben gekocht, daar heeft u toch helemaal niets aan en u kunt er ook niets mee.

door Cookies - 11 jan. 2019 om 14:35
13337 Antwoorden / 36 Vragen
0

Gezien de geruite pantoffels: helaas kwaliteit bestaat niet meer vandaag de dag.

Nee, zelf geen ervaring mee, want ik koop dat spul bij de Gamma en vervang het iedere 2 jaar.

door bosduif 12 jan. 2019 om 02:04
113 Antwoorden / 21 Vragen

@Netflixan "Gezien de geruite pantoffels:"  Vind u dit zelf niet erg denigrerend?

door Geboren Amsterdammer - 11 jan. 2019 om 23:38
181 Antwoorden / 15 Vragen
0

Hallo Dick,

Mijn ervaring met "luxaflex" is,dat de aluminium uitvoering sterker is dan de plastic luxaflex.
De plastic delen kunnen gaan scheuren na lange tijd.

door tijger1 12 jan. 2019 om 00:26
38411 Antwoorden / 21 Vragen

Dit is noch aluminium, noch plastic. Maar stof.

ne
door neodutchio - 12 jan. 2019 om 09:38
2757 Antwoorden / 11 Vragen
0

Alles heeft een oorzaak. Als iets na 9 jaar naar beneden komt vallen, dan moet u kijken hoe dat gebeurd is. Een leverancier/fabrikant heeft geen glazen bol en kan dus niet kijken wat u nog meer te wachten staat. En als u al meteen gaat roepen dat het slechte kwaliteit is, is het dan gek dat u geen antwoord krijgt? En waarom kan de zonwering niet tegen zon? Komt het door de zon dat alles naar beneden gevallen is? Overigens is raamdecoratie, of gordijnen, niet hetzelfde als zonwering. 

Maar goed, de wet is er heel helder in. Gaat een product binnen 6 maanden kapot, dan moet de verkoper aantonen waar de schuld ligt. Na de 6 maanden ligt de bewijslast bij de koper. 9 jaar is ietsjes over de 6 maanden heen, dus aan u om te bewijzen dat het ook een slechte kwaliteit is. Dat doe je niet met loze kreten, schreeuwen en ononderbouwde meningen, maar met echt bewijs. 

€2200,- zegt niets. Als het voor 1 stuks raamdecoratie is, dan kan het duur zijn. Als u voor dat geld voor 20 ramen besteld hebt, dan is het goedkoop. Is 1 stuks naar beneden komen zetten van de 20, dan ligt het echt niet aan de kwaliteit. Immers, de rest heeft er geen last van. Heeft u maar 1 stuks, dan is het weer een ander verhaal.
Ook wat er naar beneden is komen vallen zegt u niet. Is het alleen de stof, of is alles naar beneden gekomen. In het eerste geval zou er binnenin iets gebeurd kunnen zijn, in het tweede geval zouden bv ook rotte kozijnen waar de schroeven geen grip meer hebben de oorzaak kunnen zijn.

Oftewel, u roept een hoop, maar zegt niets. En zonder bewijs en onderbouwing kan iets als zwartmakerij, of in ergere woorden laster en smaad, gezien kunnen worden. Uw toon kunt u het beste matigen en gewoon zeggen wat er gebeurd is. Dat kunnen wij u hier ook voorzien van de juiste hulp.

pe
door peentjes - 12 jan. 2019 om 10:22
241 Antwoorden / 0 Vragen
1

Prima. Dan koopt u voirtaan bij de Gamma. Nee geen ervaring met duo zonwering. Maar 9 jaar lijkt me een mooie levensduur.

door panter22 - 12 jan. 2019 om 20:03
2778 Antwoorden / Vragen
0

Ben je hier al 1 jaar mee bezig?  En de rest van de duo rolgordijnen is nog goed?
Het lijkt erop dat de banen loslaten. Hing dit rolgorijn misschien in de zon?
Zo'n rolgorijn is geen zonwering. Daar heb je de gewone Luxaflex voor.
Wat verwacht je van de verkoper van rolgordijen die 9 jaar oud zijn.Je geld terug nadat je ze al 9 jaar gebruikt hebt? 
Je hebt geen extra garantie op die rolgordijnen gekregen. Dan geldt de wettelijke garantie,nl wat is de gemiddelde levensduur van een rolgordijn? Dan is 9 jaar niet te kort, Op een gegeven moment zijn de rolgordijnen versleten en moet je nieuwe kopen.




Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

HE
HEDV - 20 jul. 2019 om 20:15
Vakantie & reizen
Problemen met TUI vlucht naar Kreta morgenochtend. Advies nodig

Problemen met TUI vlucht naar Kreta morgenochtend. Advies nodig

We hebben een vakantie naar Kreta geboekt via TUI. Voor deze vakantie hebben we behoorlijk veel extra betaald om op de vroege vlucht te zitten. Op deze manier komen we begin van de middag aan op Kreta.   De vlucht zou morgenochtend rond 8:45 vertrekken, wat betekent dat we rond 4:00 al van huis moeten vertrekken. Vroeg naar bed dus. Vlak voor het slapen nog even snel op de Schiphol site ge ... Lees meer

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer

Ya
YamiHuss - 19 jul. 2019 om 22:29
Geldzaken & recht

Is er iets minder dringend dan een urgentie voor Woonnet Haaglanden?

Ik ben Yamila en ben 25 jaar oud, Ik heb een wajonguitkering en ik woon al 5 jaar in een studentflet. Ik kwam hier wonen toen ik voor het eerst ging studeren maar ik had veel problemen met met mijn opleiding (deze is mislukt) omdat ik chronisch ziek ben. Ik heb toch besloten na 1 jaar intensive behandeling om toch een deeltijdsopleiding doen, dit leek me ook best haalbaar en ik wil heel graag een ... Lees meer