dododo
door dododo Jan 11, 2005 om 19:45
Auto & vervoer

Chev.Transsport/Toy.Previa/ Ren.Gr.Espace?

Wat gaat het worden ??? Chevrolet TransSport of Toyota Previa of toch weer een Renault Grand Espace ?????


Met 4 kids en een hond wil ik uit bovenstaande auto's een keuze maken. Daarnaast rijd ik 30.000 kmpj, waardoor ik eigenlijk op LPG aangewezen ben, want diesel wil ik uit milieu-overwegingen NIET en daarnaast vind ik het enorm stinken.......


Over smaak valt niet te twisten natuurlijk, maar mijn ervaringen met de ESPACE zijn goed, de Toyota is knetterduur, maar ook goed.... terwijl de Chevrolet ENORM duur in onderhoud is, maar wèl weer de meest complete en grootste auto betreft...... Mijn gevoel wint het wellicht van m'n verstand, want ik neig toch naar de Chevrolet.


Wat ik zou wensen is commentaar van mensen die ervaring hebben met de Chevrolet of met de Toyota. Bijzonderheden zijn welkom, evenals TIPS, truuks en handige Garages in de buurt van Overijssel. De dichtstbijzijnde Chevrolet-dealer zit op 1 uur rijden (in Arnhem!), of op 1½ uur rijden (in Groningen).....


Kom op, klim in je toetsenbord en rammel een vermeldenswaardig bericht !!!


 

1277 9 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 11, 2005 om 20:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, wij rijden al jaren Chevrolet (hebben een Van gehad, rijden nu Camaro) en laten het grote onderhoud altijd uitvoeren door garagebedrijf Broeksema in Lutten/Slagharen. De Chevroletten bevallen ons trouwens prima, maar dit is wellicht niet te vergelijken met wat u zoekt......


 


 

ve
door verwijderd - Jan 11, 2005 om 21:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ervaringen ( van horen zeggen) met renault zijn minder positief, dan met de Japanners. Rijd zelf al jaren Nissan - geen enkel probleem.
Al vaker gehoord:  re -no!!
Chevrolet, ken daarmee geen rijders.

ve
door verwijderd - Jan 14, 2005 om 17:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hedenmiddag de knoop doorgehakt en voor de PREVIA gekozen. Manmanman, wat rijdt dat fijn. Minder week geveerd dan de Chevrolet en de GrandEspace, maar zeker comfortabel. 6 fauteuils met verstelbare armleuningen, prachtige bekleding, licht interieur.


Aan een geschikte GrandEspace kon ik niet eens aankomen op LPG (3 auto's binnen enkele dagen voor m'n neus weggekaapt), de Chevrolet verloor het tòch op garage- en onderhoudskosten.... en deze PREVIA had nèt 15000 km geleden een nieuwe Cylinderkop gemonteerd gekregen! Tenslotte deed de dealer nog "iets" van de prijs àf, waardoor de keuze werd gemaakt !!


Bedankt iedereen voor de antwoorden !!


The dododo.


(The dododo....... The dadada....... That's All I want to Say to You !)

ve
door verwijderd - Jan 14, 2005 om 17:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn collega rijdt al twee jaar met een Previa. Inderdaad probleemloos maar duur en erg saai van binnen. Wat hem tegenvalt zijn de stoelen die er wel uit kunnen, maar niet te tillen zijn. In juli 2004 heb ik zelf een mitsubishi grandis gekocht, exact dezelfde maten als de previa of een grand espace. Ongeveer 10 cm lager waardoor het minder bus lijkt. Bijna perfecte auto, mooi, voordeliger dan de concurrenten, mooi klapsysteem voor de achteste stoelen. Nadeel vrij hoog verbruik op benzine, ongeveer 1:9. Qua rijeigenschappen veel beter dan de toyota, strakker en stuurt directer. Qua afschrijving heb ik nog mijn twijfels maar dat is voor later. Navigatiesysteem bevalt trouwens niet, je bent dan gelijk de boordcomputer kwijt. Auto bevalt goed en heel veel goede reacties over het uiterlijk. 

ve
door verwijderd - Jan 14, 2005 om 19:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En de beurs stijgt - en de dollar stijgt (iets)
Dus wat wil een mens nog meer !!!


Groet
cats

ve
door verwijderd - Jan 23, 2005 om 10:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

alles is techn gezien goedkoper rijden als een chevrolet,chrijsler,oid. als gevoel het wint van verstand dan word het gevaarlijk. succes.

ve
door verwijderd - Feb 1, 2005 om 17:24
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Weet u... die Grand Espace is eigenlijk dan de beste optie...


Die is mooi.. en in mn krantenwijk staan er opzich wel 10..

ve
door verwijderd - Mar 1, 2005 om 16:14
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Espace mooi? Ik vind de hele lijn van renault schijt lelijk!! De big mama achteruitsteekkont!!! Maarja, dat is heel subjectief.


Gr. Biomus


Ps, Ik had ook voor de Previa gekozen. Van de Jappen krijg je daar de meeste inruil voor en denk dat ie ook beter op gas rijdt dan een renault of een zuip amerikaan.

ve
door verwijderd - May 30, 2005 om 21:22
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik zou voor de chevy gaan uit mijn ervaring blijkt dat amerikaanse auto s zeer betrouwbaar zijn , een nadeel is het brandstof verbruik maar in de rijeigenshappen is dit het zeer zeker waard .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

El
Eline72 - Sep 27, 2024 om 10:37
Winkels & webshops

Webshop Salura

Hallo ik heb 6 september een spiegel besteld bij website Salura maar heb deze nooit ontvangen.  de site is nu ook niet meer bereikbaar. Ik had een track and tracé ontvangen en daar stond in dat de spiegel verzonden was vanuit China en in Nederland was aangekomen maar even later deed de track and trace het niet meer. Dit bedrijf zou in Amsterdam zitten en had alleen een website heb verschillende ... Lees meer

jane55
jane55 - Sep 23, 2024 om 12:04
Geldzaken & recht

Verkeerde Lounge bank geleverd

Op 12 september, na 3 maanden wachttijd werd mijn bank bezorgd, helaas de verkeerde.
Direct doorgegeven aan het bedrijf, het zou uitgezocht worden, daarna nog verschillende keren gebeld, tot nu toe, 11 dagen verder, nog geen resultaat.
Wel werd er gezegd dat als zij de bank opnieuw gaan bestellen ik er weer 3 maanden op moet wachten.
Mijn vraag is, kan ik de koop ontbinden, omdat ik ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer