ec
door eckhardt_1 Jan 14, 2006 om 10:40
Auto & vervoer

E-ticket

Heeft er iemand ervaring met het reizen met een E-ticket ? Wij hebben via cheaptickets.nl een reis geboekt naar Minnesota. Deze week kregen we bericht dat we de tickets niet op hoefde te halen, maar dat het E-tickets waren en dat vergemakkelijkt ons inchecken. Wij hebben nog nooit per vliegtuig gereisd en vragen ons af of dit betrouwbaar is.

839 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mariska_1
door mariska_1 - Jan 14, 2006 om 16:55
8 Antwoorden / 4 Vragen
0

Hallo,


Ik heb zelf al vele malen met e-tickets gereisd, en moet zeggen dat het erg prettig is. Voordeel is ook dat het nooit mogelijk is om je ticket kwijt te raken (het ticketnummer noemen is voldoende), en zoals al aangegeven is in het andere antwoord: je kan vaak al thuis inchecken (scheelt tijd, wachtrijen, je kan je stoel alvast kiezen, etc.). Dit overigens wel afhankelijk van de maatschappij waar je mee vliegt.


E tickets komen meer en meer in de vliegwereld.

ho
door hoekvd - Jan 16, 2006 om 18:53
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik kan me aansluiten bij vorige antwoorden. Ik heb zelf ook 2x mbv een E-ticket een vliegreis gemaakt (1x German Wings rechtstreeks en 1x via reisbureau). Hartstikke makkelijk. Gewoon printen en meenemen.

am
door amri1955 - Jan 17, 2006 om 10:28
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Het reizen met een E-ticket is volledig veilig. Je gaat naar het vliegveld en met je reserverings nummer en/of je paspoort wordt je ingechecked. In veel gevallen kun je thuis al via de computer zelf al inchecken, reuze makkelijk. Dan is het melden aan een speciale balie op het vliegveld en dan geef je de bagage af en krijg je de instapkaart.


Geen probleem en volledig betrouwbaar.


Doegies                                                                                             


Amri. 

ec
door eckhardt_1 - Jan 17, 2006 om 10:30
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

Hartelijk dank voor de snelle reacties. We hebben nu nog meer voorpret en we denken dat het zeker gaat lukken

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer