wa
door wahl Jan 20, 2004 om 22:58
Auto & vervoer

Ford Mondeo Diesel TDCI 130pk storing

met regelmaat foutmelding in elektronica,het spiraaltje van voorgloeien gaat knipperen en hij wil niet starten en onder het rijden valt de turbo uit.

6029 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het lijkt mij hier de taak van uw Ford dealer de desbetreffende software bij te stellen en/of te vervangen. Mogelijk dat dit nog binnen de garantie valt aangezien u er niet bij vermeld hoe oud uw auto is! MVG

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

April 2004 loopt de garantie af en tot nu toe is alles onder garantie maar de klacht komt steeds weer terug.Hoe sterk sta ik na de garantie periode als dezelfde klacht terug komt

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Fout/probleem is bekend gemaakt in de garantieperiode.Indien het niet goed gemaakt is,kun je op de reparatie ook garantie claimen. Garantie op reparaties zijn 1 jaar...Nooit meer een Ford dus..?

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het probleem heeft waarschijnlijk te maken met de gloeiveren. Een diesel heeft een boegies, maar een zelfontbrander. De aansturen daarvan is waarschijnlijk niet goed. Hiervoor kunt u zich het beste wenden tot de Ford dealer. Dit is na mijn mening een eenmalige produtiefout die onder de fabrieksgarantie valt. Dit probleem dient verholden te worden door uw Ford dealer.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dat is een ZEER bekend probleem. het heeft te maken met je brandstofpomp. die is van origine een waardeloze kwaliteit en de propeller en de lagers draaien daarvan in de soep en zorgen daarmee voor metaalsplinters in de brandstof.

elke mondeo had daarvoor teruggeroepen moeten zijn inmiddels, daar het probleem al lang bekend is.

Terug naar de dealer, laat hem zijn FORD importeurmeldingen maar er eens op na slaan en laat de boel vervangen onder de garantie. Met een beetje pech moet namelijk de brandstofpomp, brandstof filter en soms ook de computer en een aard-kabel vervangen worden. gelukkig is het metaal magnetisch en kan de meeste zooi eruit gehaald worden met een magneet.

ve
door verwijderd - Aug 8, 2004 om 23:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

kijk voor oplossingen een bij


http://www.problemcar.nl/


M.VR.GR. Dhr.G.J.Wolters

ve
door verwijderd - Aug 24, 2004 om 11:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien slechte bedrading?



ve
door verwijderd - Mar 14, 2006 om 18:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wij hebben ook een Ford Mondeo Diesel TDCI, die ook stilvalt en er zijn inderdaad metaaldeeltjes in het brandstoffilter. De brandstofpomp, verstuivers etc. moet worden vervangen. De kosten bedragen 3750 euro. Onze auto is van 2001. Wij hebben 'm een jaar in ons bezit. Op de teller staat maar 65000 km. Voor ons geen Ford meer.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

re
reuben748 - May 20, 2024 om 15:19
Huishouden & energie

Koken op gas of inductie

Dear forum members,

A new kitchen is going to be built, but now I am faced with the following ..............what should I choose?
Currently cooking on gas here, but you hear so much about cooking on induction. I have delved into it as much as possible (as far as possible). 
Intellectually I  should choose induction , but I'm dreading it. You hear so many contradictions an ... Lees meer

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Ky
Kyletwee - May 20, 2024 om 10:06
Geldzaken & recht

Mag de KB onjuiste informatie over mij publiceren online?

Wat kun je doen als een site van de overheid onjuiste informatie over je publiciert? Ze doen niks met mijn klacht. Het gaat om de Koninklijke bibliotheek die weigert mijn geboortejaar aan te passen. Het interesseert ze geen biet dat ze mij decennia ouder maken dan ik ben met alle gevolgen van dien.. Lees meer