bupozaanstad
door bupozaanstad Oct 17, 2008 om 11:42
Auto & vervoer

Offerte / proforma nota

Ik heb bij een merken dealer, Volvo, een offerte / proforma nota laten maken voor het vervangen van de distributieriem, op de nota staan de te gebruiken onderdelen en werk uren gespecificeerd. De totale kosten komen op 650 euro en een paar centen. Bij mijn eigen Volvo dealer zou deze riem wissel echter 200 euro duurder zijn en mijn dealer heeft geconstateerd dat er op de offerte zeker 3 uur te weinig in rekening zijn gebracht en ze hebben mij geadviseerd de reparatie te laten doen bij de andere Volvodealer en het bedrijf te houden aan de 650 euro, ook als achteraf blijkt dat ze meer tijd nodig hadden. Mijn vraag is een offerte / proforma nota in dit geval bindend voor de daarop vermelde prijs.

5491 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Oct 17, 2008 om 11:46
16880 Antwoorden / 202 Vragen
0

Het antwoord is ja. Men heeft zaken uit te voeren volgens de gedane offerte. Overeenkomst is overeenkomst. En mogelijk is uw dealer wel te duur.


Het kan uiteraard ook zo zijn, dat men u dit aanbied om u ook als klant binnen te krijgen en dat mag.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 8, 2024 om 21:03
Huishouden & energie

Oude stroom meter verplicht vervangen ?

Ik heb een oude elektrischiteitsmeter die volgens Liander vervangen moet worden omdat hij niet meer zou voldoen aan de wettelijke eisen ivm met onnauwkeurigheid.
De meter heeft mij nog nooit in d steek gelaten en werkt perfect , met de zonnepanelen op dak draait hij vrolijk achteruit tot grootgenoegen van ons.
maar met de nieuwe "betere" slimme meter zal ik straks verplicht worden om gel ... Lees meer

Mi
Michael Smeer - May 6, 2024 om 00:16
Huishouden & energie

Gaat de energiemij rekening houden met gehuurde zonnepannelen?

Ik heb een huurhuis van Ymere. Door hen werd mij zonnepannelen te huur aangeboden via Iederzon. Dat was de enige mogelijkheid om zonnepannelen te nemen. In het kader van de groene energie heb ik deze genomen. Dit is een wel  een contract van 30 jaar en daar betaal ik momenteel elke maand ruim 36 euro voor. Deze pannelen leveren overigens lang niet de beloofde opbrengst (Ik verwacht nog niet een ... Lees meer