as
door asset Feb 11, 2010 om 22:09
Auto & vervoer

Ov chipkaart

Ik heb een vraag over de OV chipkaart.
Ongeveer 2 jaar geleden heb ik bij het ophalen van mijn ov studentenkaart een foto ingeleverd voor de OV chipkaart. September 2009 kreeg ik een brief thuis dat ik de OV chipkaart kon aanvragen en dat ik nog een foto mee moest sturen. Dit heb ik toen gedaan. Nadat ik weken later nog geen bericht had ontvangen, heb ik telefonisch contact opgenomen. Nadat ik van het kastje naar de muur werd gestuurd, bleek dat de OV chipkaart niet naar mijn adres gestuurd kon worden omdat ik in Duitsland woon. ( Dit kon niet door een fout van het OV chikaart bedrijf) Ik heb toen mijn adres moeten wijzigen in een Nederlands adres, ook moest ik weer een nieuwe aanvraag indienen. Binnen drie weken zou ik toen mijn OV chipkaart ontvangen. Helaas was het tegendeel waar. Ze konden mij niet terug vinden in het systeem en ik moest weer een nieuwe aanvraag indienen. Dit heb ik toen gedaan. Nadat ik toen na 3 weken nog geen kaart had ontvangen, heb ik weer contact opgenomen. Nadat ik eerst een half uur moest wachten totdat ik iemand aan de telefoon kreeg, konden ze mij vertellen dat ze niks konden doen en dat ik gewoon nog maar even moest afwachten. De week erop heb ik weer gebeld. Nu konden ze mij niet vinden in het systeem. Na lang aandringen, konden ze mijn gegevens uiteindelijk wel vinden. Ze zouden het uitzoeken en ik zou een mailtje krijgen.
Een week later heb ik een mailtje gekregen, waar in stond dat ze mijn aanvraag hadden ontvangen en dat ik spoedig mijn OV chipkaart toegestuurd zou krijgen. Een maand later had ik nog geen kaart. Afgelopen week weer telefonisch contact opgenomen, in eerste instantie konden zij mijn gegevens niet vinden in het systeem. Na lang aandringen, zeiden ze dat ze de gegevens hadden gevonden en dat ze ervoor zouden zorgen dat ik binnen 2 weken de kaart zou ontvangen. Een dag later ontving ik een mailtje waarin stond dat ze mijn aanvraag niet hadden ontvangen en dat ik opnieuw een aanvraag moest indienen. Ik ben ten einde raad…..
Ik heb nu drie aanvragen gedaan, word van het kastje naar de muur gestuurd en heb nog steeds geen kaart ontvangen.
Graag zou ik willen weten welke stappen ik nu het beste kan ondernemen? Zou iemand mij hier misschien over kunnen adviseren?

1063 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Lsk520
door Lsk520 - Feb 11, 2010 om 22:35
827 Antwoorden / 2 Vragen
0

U plaatst dit bericht twee maal, dat is onnodig en niet toegestaan.

as
door asset - Feb 12, 2010 om 09:11
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Daar ben ik inderdaad van op de hoogte. Dit bericht wou ik ook wissen, maar volgens mij kan dat niet. Ik wist namelijk niet of dit bericht duidelijk genoeg was dat het om een studentenkaart zou gaan. In het andere bericht heb ik dit dan ook aangepast.

bo
door bolnes - Feb 14, 2010 om 18:17
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ga naar ov-chipklacht.nl
Is van GroenLinks.
Ga naar lsvb.nl
De site van de studentenverenigingen

pi
door pietebal - Feb 14, 2010 om 19:04
14 Antwoorden / 7 Vragen
0

Heb je een aanvraag via de website gedaan van ov-chipkaart? Aanvragen per telefoon heeft weinig zin. Aanvragen die plaats gevonden hebben in november zijn zoek geraakt, zo is mij verteld. Vandaar ook mijn reactie, mijn dochter heeft in november haar aanvraag ingediend en in de tweede week van januari hebben we gebeld en te horen gekregen dat ook die aanvraag zoek was. Op de website opnieuw aangevraagd, formulier thuis gekregen voor pasfoto enz. en afgelopen zaterdag eindelijk de chipkaart binnen gekregen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mu
Murp - May 19, 2024 om 15:32
Garantie & verzekeringen

Verkeerd framenummer van (gestolen) fiets doorgegeven bij verzekering

Hoi iedereen,

Helaas is afgelopen week mijn e-bike gestolen.
Ik heb de fiets verzekerd na aankoop.

Na het indienen van de aangifte werd ik gebeld door de politie met de mededeling dat er al een fiets geregistreerd staat als gestolen met het hetzelfde framenummer/merk/type. Sterk verbaasd, want de fiets heb ik bij levering zelfs in elkaar moeten zetten. Zo nieuw was 'ie. ... Lees meer

Iv
Ivone - May 18, 2024 om 19:07
Huishouden & energie

Hoeveel dopjes Formil Rood gebruiken per wasbeurt?

Het flacon Formil zegt voor 42 wasbeurten inhoud te hebben, maar hoeveel gebruik je per wasbeurt? Lees meer

wi
witteke - Mar 5, 2024 om 14:40
Voeding & gezondheid

Extreme tandarts angst

Deze keer eens niet een vraag waar ik zelf mee te maken heb,maar voor een buurvrouw,die nauwelijks kan lezen en schrijven,sorry

Ze heeft extreme tandarts angst,wat ook is vastgesteld
En ze heeft zich laten vertellen dat in bepaalde gevallen de narcose bij de tandarts in de basisverzekering zit

Voor ze dit doet,wil ik dit zeker weten voor haar
Wat ik vind is
... Lees meer