fr
door frouke15 Oct 24, 2013 om 18:00
Computers & telefonie

2de keer defect, geld terug?

Hallo,

Ik heb een mobiel nokia lumia 520 van de kijkshop.
Deze heb ik eind augustus gekocht en merkte al dat hij steeds uitviel en de datum/tijd opnieuw moest instellen.
Na ongeveer twee week heb ik hem terug gebracht voor reparatie. Nu ongeveer zes week later (zonder te vertellen dat het zo lang duurde) heb ik hem eindelijk weer terug.

Maar toen ik hem weer opstartte deed hij het niet dus heb ik hem kort opgeladen, toen deed hij het. Hij viel een tijdje later weer uit vanwege lege batterij maar nou wil ik hem opladen doet hij het niet! Hij wil niet opstarten ook al zit hij nou ongeveer twee uur aan de lader.
Ik heb al twee verschillende laders geprobeerd maar ik krijg alleen maar te zien dat hij oplaad ( meestal gaat het van rood naar groen maar nou niet hij blijft bij het eerste streepje).

Mijn vraag is dus kan ik mijn geld weer terug krijgen? of iets anders ervoor nemen of een cadeaubon, want ik ben er echt helemaal klaar mee. Morgen ga ik namelijk weer heen als hij het nog steeds niet doet en dan is het handig om te weten wat ik moet zeggen..

Groetjes





425 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Oct 24, 2013 om 19:01
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo frouke15,

Lees even wat Consuwijzer hier over zegt (ontbinden van de koop).

Suc6

wendy-claire
door wendy-claire - Oct 24, 2013 om 19:06
619 Antwoorden / 29 Vragen
0

Verkopende heeft maximaal drie inspanningsverplichtingen om uw toestel te repareren dan wel een vervangend gelijkwaardig product te leveren.

Bij een vierde garantieaanspraak kunt u de koopovereenkomst met verkopende partij van rechtswege ontbinden. U moet dan uw aankoopbedrag volledig terugontvangen, daarbij hoeft u met een tegoedbon e.d. geen genoegen mee te nemen. A contant terugbetaling!

fr
door frouke15 - Oct 24, 2013 om 19:18
1 Antwoorden / 3 Vragen
0

Het hoeft al niet meer,

Ik heb de batterij eruit een tijdje eruit gehaald en hij doet het weer, maar als er weer kuren zijn ga ik heen bedankt voor de tips :)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Willem70 - May 6, 2024 om 17:54
Winkels & webshops

Zomerbloesen met borstzakje moeilijk te krijgen

Ik heb altijd wat in mijn borstzakje ,diabetes meter ,maar bloezen met zo'n zakje zijn bijna niet meer te krijgen in NL Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer