ro
door ron203 Feb 25, 2006 om 12:55
Computers & telefonie

2de oproep mp3

ong. 1 week geleden heeft mijn dochter haar mp3 (packard bell audiokey FM 256mb ) per ongeluk geformateerd! wij hebben deze weer bijna geheel kunnen herstellen via deze site (hulde aan alle experts hier, voor de antwoorden/oplossingen) de mp3 werkt weer perfect behalve haar radio , die ik op het apparaat nergens terug vinden kan! ik heb al op de packard bell site en het forum/ zelfhelpservice zitten zoeken en heb daar geen duidelijkheid over kunnen krijgen. iemand een idee???


bvd ron



579 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

dirck
door dirck - Feb 25, 2006 om 13:20
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

Heb je ook een nieuwe Firmware Update gedaan na het formateren?

Zonee, probeer dat dan eens.



http://service.packardbell.nl/audiokey
FM





ro
door ron203 - Feb 25, 2006 om 20:04
22 Antwoorden / 36 Vragen
0

dank voor je antwoord , maar ik heb de packard bell site van voren naar achteren doorzocht en vice versa maar de oplossing niet gevonden.tevens heb ik een oproep geplaast op het forum aldaar , maar krijg daar geen enkele zinnige reactie.naar de antwoorden aldaar af te leiden wordt er mi. er veel afgeklooid! 
<SCRIPT type=text/javascript>


ro
door rondeb - Apr 1, 2006 om 16:42
11 Antwoorden / 9 Vragen
0

Ik heb het zelfde probleem gehad ik had hem aangesloten op de pc en geformarteerd was dus ook alles kwijt dacht ik ! ! ! Maar ik heb systemherstel gedaan naar een wk daar voor en alles stond er weer op.


Ik hoop dat je hier wat aan hebt me radio zenders zaten er ook weer in


Gr Rondeb

kenvr
door kenvr - Apr 24, 2006 om 22:18
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste,

Ik zou eens kijken of er geen functie in het toestel zit
"terug naar fabrieksinstellingen". Indien dit niet het geval is,
dan brengt U gewoon uw mp3 speler met kasticket naar de winkel
waar U het gekocht heeft. De fabrikant moet dit in orde brengen.
U verteld best niet wat U gedaan hebt, en zegt gewoon dat de radio niet meer functioneerd.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Franske1958
Franske1958 - Jul 6, 2024 om 08:24
Auto & vervoer

Verplichte rijhulp systemen?

Ik lees overal dat er een aantal nieuwe rijhulpsystemen verplicht gaan worden. Echter er zit er een bij waar ik hele grote vraagtekens bij zit, en dat is  rijstrook begeleiding.  Ik  moest gelijk denken aan dat recleme spotje uit 1992 van Centraal Beheer.   Google maar eens op op "even apeldoorn bellen egel"   en ziet zelf waarom een zelfsturende rijstrook geleiding geen goed idee is. Lees meer

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer