re
door rebo Dec 31, 2005 om 13:39
Computers & telefonie

Aanbieding van scarlet

Ik werd week geleden door scarlet one opgebeld voor een aanbieding.Dat ik kan bellen en internetten plus een simkaard voor mobiel voor 39,95 euro/maand incl.gratis bellen binnen Nederland.Scarlet zalt alle regelen wat betreft opzeggen enz. Info wordt mijn toe gezonden. Als ik binnen 7dagen geen negatief antwoord naar hem stuur, gaat de deal door.


Heeft iemand hiermee ervaren?


Trouwens fijn jaarwisseling voor iedeen.

489 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bitbyter
door bitbyter - Dec 31, 2005 om 14:12
114 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste rebo,


Zelf heb ik geen ervaringen met Scarlet.


Over de opzeggingen schrijft Scarlet:


Uw telefoonabonnement via de KPN wordt door Scarlet opgezegd als we uw telefoonnummer overnemen. Heeft u op dit moment ADSL via een andere provider, dan kunt u gebruik maken van telco-telco migratie. Voor het daadwerkelijk opzeggen van het ADSL abonnement blijft u echter zelf verantwoordelijk. Maakt u nu gebruik van bellen en/of internetten via de kabel, dan dient u ook zelf de opzegging te regelen. Wilt u uw huidige mobiele nummer meenemen naar Scarlet, dan hoeft u zelf het abonnement met uw huidige provider niet op te zeggen; dat gebeurt door Scarlet in het nummerbehoudproces. Neemt u uw huidige mobiele nummer niet mee, dan dient u zelf uw abonnement op te zeggen.


U zult dus zelf actie moeten ondernemen als u uw adsl abonnement cq kabelinternet abonnement bij uw huidige provider wilt opzeggen.


Volgens hun reclame krijgt u een kindermobieltje.


Ook een fijne jaarwisseling gewenst.

tr
door tringding - Jan 1, 2006 om 20:55
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

LET OP!!!!!!!!!!!!!!!!


dit geldt voor iedere overname.


Kans op een boete aan de KPN ivm opzegtermijn.


dit is mij namelijk overkomen met Versatel. ruim van te voren aangevraagd en gaan ze de eerste van de maand opzeggen en de achtste aansluiten , jah dat is geen maand dus zegt kpn een boete ongeveer €18. en nu aar zien dat je het terugkrijgt

ta
door tazadsldevil - Jan 2, 2006 om 22:21
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

Scarlet is helaas niet een der meest klantvriendelijke internet porviders, ze lokken u met een bijna ongelovelijke aanbieding en snelle praatjes helaas zo als onlangs ook bij tros radar te zien en te horen was , zlefs als heb je alleen nog maar informatie aangevraagd grote kans is dat u nu zonder dat u het weet al kant bent van scarlet en er bijna niet meer van af komt


De Betse internet provider is XS4ALL helaas is deze ook het duurst voor een 800 x 600 adsl abonnement dien je op 29.95 per maand te tekenen , Planet Internet is ook goed en stukken goekoper (raar want zowel xs4all anls planet als het net zijn alle 3 van KPN!)


Zelf zat ik tot verkort op het verdatel net werk, tegenwoordig heb ik voor 24.95 per maand een veel sneller aboinnenment en het is er nog geen een keer uit geweest


 


 


 

re
door rebo - Jan 2, 2006 om 22:27
66 Antwoorden / 47 Vragen
0

Bedank voor de tips

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer