wi
door wim.v May 14, 2013 om 19:03
Computers & telefonie

Aanvraag internet...

ik sta op een vakantie park met een caravan.ik heb daar nog geen aansluiting/paaltje ..(div buren wel) nu wil ik een telfort abonnement,maar die kunnen geen aansluiting leveren om dat ik geen paaltje heb en verwijzen mij naar aansluitingen.nl na een aanvraag gedaan te hebben is deze afgewezen !! ik schijn eerst een kpn aansluiting te moeten nemen (1 jr) en dan ben ik vrij om over te stappen naar een andere provider !! ik dacht dat de netbeheerder verplicht was om een aansluiting te maken !!?? en niet konden verplichten om bij kpn een abbonement te nemen

791 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tenormin
door tenormin - May 14, 2013 om 22:00
16869 Antwoorden / 108 Vragen
0

Wat hebben de diverse buren dan voor aansluiting? Ik ken de (tegenwoordige) voorwaarden niet; had wel op de camping 'gewone KPN aansluiting met internet' maar dat was er al toen we daar in '84 kwamen. Inderdaad wel vreemd dat je eerst een jaar KPN moet hebben, heb je dat nagevraagd bij KPN?

tijger1
door tijger1 - May 14, 2013 om 22:24
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

De kabels zijn van KPN. en wat is het bezwaar om eerst KPN te nemen?

poltol
door poltol - May 14, 2013 om 22:30
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,

Waarschijnlijk heeft de beheerder een afspraak/contract met KPN, in relatie met de aanleg c.q. aansluiting op uw "paaltje".
Daar zult u moeten navragen, bij de beheerder dus, wat en hoe één en ander nu geregeld is.

Succes, poltol.

valerius-2
door valerius-2 - May 15, 2013 om 00:13
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Dan doet het toch via een dongle , dan kan u toch via de sateliet werken. Als u het zo doet bent u tox=ch van ale kabels af.

jo
door jorisw - May 15, 2013 om 09:51
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

Misschien kan je de aansluiting van je buren delen? Wifi aansluiten en daar gebruik van maken en de kosten verdelen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem
ekiem - Jun 14, 2024 om 21:25
Vakantie & reizen

Annuleren vacantie

Goedenavond
Het verhaal gaat als volgt.
Mijn dochter heeft vol enthousiasme begin dit jaar een vakantie geboekt bij Allcamps.
Niet wetende dat zij op de 2de Paasdag de diagnose uitgezaaide eierstokkanker zou krijgen. Wat volgde was een hele emotionele toestand.
Nu krijgt zij over een week een zware operatie en heeft deze vakantie geannuleerd. Ze heeft bij de boeking een annuler ... Lees meer

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer