tr
door trixy Nov 4, 2003 om 13:46
Computers & telefonie

Adsl en de telefoon?????

Wie kan mij vertellen dat soms de adsl-verbinding verbreekt als ik telefoneer,het gebeurd niet altijd maar soms.Dus aan de aansluiting kan het niet liggen,maar waar dan wel aan?

739 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

petervankl
door petervankl - Apr 16, 2004 om 11:53
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Waarschijnlijk heeft u ook een kabelsplitter, die uw binnenkomende telefoonkabel opsplitst in een internetlijn en een telefoneerlijn. Het zou kunnen dat die kapot is. Uw modem heeft dan geen kiestoon meer en verbreekt de verbinding. Het kan ook aan het modem liggen, maar dat lijkt me onwaarschijnlijk. Derde mogelijkheid is de kwaliteit van uw adsl-verbinding; deze kan slecht zijn. Als dat zo is moet u dat ook merken met telefoneren.

maikel
door maikel - Apr 16, 2004 om 11:53
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

Heeft technisch gezien niets met elkaar te maken, dus zou niet moeten kunnen. Behalve als A) De splitter verkeerd is aangesloten. B) De splitter defect is.

re
door resveld - Apr 16, 2004 om 11:53
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je kan ook kijken waar je de splitter hebt aangesloten. Als je die ver van de binnenkomende KPNlijn komt, dan kan het dit tot gevolgen hebben.

cr
door crientje - Apr 16, 2004 om 11:53
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb dit met mijn vorige ADSL-verbinding (zonnet) ook meegemaakt. Ik heb tot 2x toe alles opnieuw moeten installeren (dus ook de CD-Rom) en toen werkte alles wel goed. Waar het precies aan gelegen heeft, weet ik niet, maar misschien helpt het u ook.

NatureTravel
door NatureTravel - Apr 16, 2004 om 11:53
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Wellicht is het goed om te controleren of u de bekabeling goed heeft aangesloten. Let er op dat de kabel van het apparaat (telefoon of ADSL-modem) in de juiste ingang aangesloten is.
Weet u zeker dat de kabels goed aangesloten zijn, vraag dan om een nieuwe splitter.
Technisch gezien is er geen reden om (bij juiste aansluiting) het telefoongesprek af te breken wanneer u aan het surfen bent.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer