dodge
door dodge Oct 28, 2006 om 16:48
Computers & telefonie

.avi film met "groene stukken" in WMP

Heb .avi film gedownload, in WMP (10) is het geen kijken. Vol met groene gedeelten c.q. vertraagde beelden (geluid is wel goed).
Uiteraard heeft de VLC player weer eens nergens last van; echter wil het spul op een DVD branden, maar Nero bakt er ook niks van.
Hoe krijg ik (freeware?) het spul wel fatsoenlijk op een DVD?



601 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sk
door skysupport - Oct 28, 2006 om 20:06
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, Dodge


Ik heb nog nooit geprobeerd om een film op DVD te krijgen, maar ik weet wel een goede converter die helemaal gratis is. De software heet SUPER en is te downloaden via www.erightsoft.com\super.html


de software kan je filmpjes omzetten naar bijvoorbeeld. avi naar wmv of avi naar vob(DVD formaat) en nog veel meer.


ik hoop da u hier mee voldoende weet.

wizzkidd
door wizzkidd - Oct 28, 2006 om 20:20
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

je kan in xp zelf ook branden

ro
door robobeat - Oct 29, 2006 om 12:17
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Dodge,


Als eerste een verklaring voor je "groene stukken" in Windows Media Player. dit kan komen door gebruik van niet juiste codecs (codecs zijn kleine programmaatjes die je video omzetten naar het juiste beeld) of de behorende codec is niet eens geinstalleerd.


Voor het omzetten van je avi film naar DVD zou ik je een tutorial aanraden, die je hier kunt vinden (hier dus: http://www.techzine.nl/tutorials/245/AVI-als-DVD-branden-(met-ondertiteling).html). Dit is trouwens een van vele mogelijkheden hoor.


 


Groeten,


Bas

dodge
door dodge - Oct 29, 2006 om 12:19
96 Antwoorden / 28 Vragen
0

@Robobeat  

Hoe ik moet branden enzo wist ik wel,maar het ging vooral om die missende codec's dus. Kende WinAvi ook al als programma waarheen ook je link verwijst. Heb inmiddels nieuw pakketje codec's geïnstalleerd en alles functioneert nu wel weer goed.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

p.
p.j.de leur - Apr 29, 2024 om 16:31
Voeding & gezondheid

Krimpflatie

Hr.- mevr. Hoogvliet Wij doen altijd onze boodschappen Bij Hoogvliet in Houten wat mij al een tijd opviel dat de eieren kleiner werden krimpflatie, ik koop altijd de L  qua grootte zitten ze tussen de M en de S geen verschil ik heb ze thuis nagewogen als ik in de winkel ga kijken in de dozen L zie ik qua grootte ook geen verschil. [edit-red.]   Eieren zijn verkrijgbaar in vier gewichtsklassen ... Lees meer