ya
door yahman Mar 19, 2013 om 22:11
Computers & telefonie

Besturings systeem smartphone

ik ben op zoek naar een nieuw mobiel.
ik ben nokia minded en heb de nokia 808 op het oog deze heeft namelijk een goede camera aan boord want als ik ergens naar toe ga vergeet ik altijd mijn foto toestel deze nokia lijkt de oplossing maar deze draait op symbian en dat schijn een achterhaalt systeem te zijn nokia is nu overgestapt op windows, dus nu mijn vraag kan je net als bij een pc op een smartphone ook een ander besturings systeem zetten,of is er van symbian nog genoeg te uploden?

715 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

diumenge
door diumenge - Mar 19, 2013 om 22:27
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Nee, een ander besturingssysteem op je telefoon zetten gaat je niet lukken. Op zich is met Symbian niets mis, alleen inderdaad achterhaald en daardoor veel minder apps beschikbaar. Maar als je gewoon wilt bellen en hele goede foto's wilt maken dan is de Nokia 808 Pureview natuurlijk een hele goede keuze.

Heb 'm zelf niet, maar heb wel foto's gezien van de telefoon en die zijn niet mis.

ya
door yahman - Mar 20, 2013 om 21:24
10 Antwoorden / 7 Vragen
0

[quote=diumenge schreef op dinsdag 19 mrt 2013, 22:27]Nee, een ander besturingssysteem op je telefoon zetten gaat je niet lukken. Op zich is met Symbian niets mis, alleen inderdaad achterhaald en daardoor veel minder apps beschikbaar. Maar als je gewoon wilt bellen en hele goede foto's wilt maken dan is de Nokia 808 Pureview natuurlijk een hele goede keuze.

Heb 'm zelf niet, maar heb wel foto's gezien van de telefoon en die zijn niet mis.

ya
door yahman - Mar 20, 2013 om 21:33
10 Antwoorden / 7 Vragen
0

ik was er al bang voor dat het niet zou gaan.
ondanks dat de camera wel goed is denk ik dat ik toch maar ga kijken een smartphone met een bij de tijdse besturing systeem android of windows.
maar bedankt voor je antwoord ik ben weer wat wijzer

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer