mo
door moederlief Mar 3, 2010 om 12:56
Computers & telefonie

Betalen voor punten, hoe kom ik er van af

mijn zoon van 16 heeft zich uitgegeven voor 18 en punten gekocht voor 'n euro of 13 (hij had zo'n 22 euro op zijn bankrekening).
Nu heeft hij per ongeluk op BUY NOW gedrukt (want was vergeten uit te loggen) en is zijn bankrekening natuurlijk 'geplunderd'. Maar hij heeft een opnamelimiet, hij kan niet rood staan. Kan dat spel dat resterende geld nu vorderen en hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen. HIj is zich rot geschrokken en zegt dat hij nooit meer punten zal kopen. Kunnen ze nog aan zijn bankrekening komen of moet ik een nieuw bankrekeningnummer voor hem openen?

1045 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

vladja
door vladja - Mar 3, 2010 om 13:34
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Heeft hij eenmalig punten gekocht of een soort van abonnement afgesloten?

Als hij voor € 13,-- koopt en hij heeft € 22 op de bank staan, dan komt hij niet rood te staan.

Vladja

sonjaatje
door sonjaatje - Mar 3, 2010 om 13:40
1961 Antwoorden / 1 Vragen
0

Welk spel is het.
Staan er algemene voorwaarden op de site.
Kun je geen contact met die site opnemen en het uitleggen.

mo
door moederlief - Mar 5, 2010 om 07:11
30 Antwoorden / 44 Vragen
0

Gelukkig, de storm is gaan liggen. Hij heeft inderdaad contact gehad met die site en ze stelden zich toch vrij coulant op.
Dus daar zal het niet aan liggen. Ik mag alleen hopen dat hij de smaak niet al te zeer te pakken krijgt en toch hiermee door gaat.
Maar als je alles verbiedt gaan ze het juist doen, zegt men.
Nu heb ik er nog voor getekend dat hij niet rood kan staan, maar als hij 18 wordt en er komt geld op zijn rekening aan salaris/stagevergoedingen...
We hopen er maar het beste van.
Je probeert het goede voorbeeld te geven en verstandig met geld om te gaan.
Bedankt voor jullie reacties.
Mamaatje

ko
door kompalaya - Mar 7, 2010 om 08:07
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

Tja, dat laatste is meer een stukje opvoeding.

Je kan er in ieder geval voor zorgen dat hij geen internet op zijn kamer heeft maar alleen in bijvoorbeeld de huiskamer zodat u er toezicht op hebt.

mo
door moederlief - Mar 7, 2010 om 12:58
30 Antwoorden / 44 Vragen
0

Nee inderdaad, de compu staat in de woonkamer. Hij zeurt al eeuwen om een internetaansluiting op zijn kamer maar dat houd ik af!!!
Dat doet hij dan maar als hij op zichzelf woont.
Gegroet.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Robin Martens - Feb 22, 2024 om 12:08
Elektronica & tv
KPN opzegging stilzwijgend geannuleerd

KPN opzegging stilzwijgend geannuleerd

Op 10-12-23 heb ik mijn kpn abonnement via hun online formulier opgezegd (Liep tot 18-01-24), helaas hebben ze dit zelf geannuleerd toen ik de telefoon niet heb opgenomen. Mevrouw aan de telefoon zei dat er in de notitie stond "Klant niet gesproken, klant blijft bij KPN", ook zei ze dat ik niet online kon opzeggen zonder dat ze me zouden spreken.
In hun mail staat echter:
"Om uw opzegg ... Lees meer

Ba
Bart0404 - Feb 22, 2024 om 19:46
Garantie & verzekeringen

Hoe lang blijft een weigering van een verzekering staan?

30 jaar geleden heb ik mijn auto verzekering te laat betaald en ben destijds geroyeerd, met mijn jeugdige onschuld heb ik daarna een andere vezekering afgesloten en de vraag " bent u al eens geweigerd bij een andere vezekering" met nee beantwoord. Dit bleek een heel stomme fout te zijn want hierdoor werd ik wederom geweigerd en kreeg ik ook nog een notitie achter mijn naam zodat ik alleen nog maar ... Lees meer

Atina1
Atina1 - Feb 21, 2024 om 09:53
Garantie & verzekeringen

WE KAN MIJN VERTELEN OVER GEEL RARE BEDRIJF PERSOONALARMERING B.V.?

iK HEB MET DIT BEDRIJF CONTRACT AFGESLOTEN MAAR GEEN KOPIE VAN CONTRACT GEEN AFZZEGINGS FORMULIER GEEN WELKOMSTMAP GEKREGEN  TELEFOONNUMMER IS AFGESCHERMD DUS GEEN CONTACT MET DIT BEDRIJF IK DENK DAT IS GEWOONE . IK WIL IN CONTACT KOMEN MET MENSEN DIE HEBT IETS TE MAKKEN MET DIT BEDRIJFOPLICHTERS Lees meer