ro
door rob99 Mar 7, 2006 om 22:20
Computers & telefonie

Digiblast, oplichting of onkunde ???

Wij hebben nog net voor sinterklaas een digiblast kunnen bemachtigen voor onze dochter. een spel / camara en muziek apparaat. Dochter blij, alleen de modules voor de mp3 en foto's zijn nog niet verkrijgbaar. Via Wehkamp besteld, en de modules zouden 3 weken later arriveren, vervolgens weer niet, nog 3 weken meneer, weer niet, nog 3 weken meneer. Weer niet. Wehkamp gebeld, ik wil dat apparaat terug sturen, voldoet niet aan mijn eisen, niet compleet zoals ik dat wilde. Na 3 maanden, nog geen modules en ze nemen hem niet terug. FLUT !!


Nu zit ik met een apparaat, waar mijn dochter niets aan heeft.


 

431 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Mar 7, 2006 om 22:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo rob99,


Hiervoor is al een topic geopend. (zie link).


Maar het is en blijft een kwalijke zaak dat die modules niet te leveren zijn.


Digiblast


 


Succes en ik hoop dat uw dochtertje spoedig met de digiblast kan spelen.


 


M.vr.gr.  Bitbyter

ve
door verwijderd - Mar 8, 2006 om 01:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En mocht dat echt niet lukken dan mijn tip: stel Wehkamp in gebreke voor de levering van de modules en het daarmee volledig functioneren van de Digiblast.


Geef Wehkamp nog 3 weken de tijd om de modules te leveren. Doen zij dit niet, beroep u dan op artikel 7: 22, lid 1 sub a BW:


Beantwoordt het afgeleverde niet aan de overeenkomst, dan heeft bij een consumentenkoop de koper voorts de bevoegdheid om:


de overeenkomst te ontbinden, tenzij de afwijking van het overeengekomene, gezien haar geringe betekenis, deze ontbinding met haar gevolgen niet rechtvaardigt;


Eis uw geld terug voordat u de Digiblast heeft geretourneerd.


Lijkt mij dat u een sterke zaak heeft volgens dit wetsartikel. Overigens: dat Wehkamp niet kan leveren omdat zij niet voorzien worden door de maker van Digiblast is niet uw probleem!


Succes en koppel terug hier.


Groet, Cannacampo

ve
door verwijderd - Mar 8, 2006 om 22:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wehkamp gemaild, met het bovenstaande verhaal, vandaag een mailtje terug ontvangen, het artikel kan met bon retour, geld wordt teruggestort.


Toch keurig van wehkamp


 


 


 

ve
door verwijderd - Mar 8, 2006 om 22:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goed nieuws Rob,


Waar zo'n bezoekje aan Kassa.vara.nl al niet toe kan leiden ;-)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
wim koelewijn - May 29, 2024 om 13:18
Huishouden & energie

Waspods het meest onzinnige bedenksel...

Ben ik de enige die vindt dat de waspods, met 3 of 4 verschillende  gescheiden ingrediënten het grootst mogelijke onzinbedenksel is?
Met moeite gescheiden in zo'n pod gepropt  en komt dan in de wasmachine binnen no- time weer bij elkaar zodra het omhulsel is gesmolten..en in verhouding giga-duur !! Lees meer

Ge
Gerard vd W - May 30, 2024 om 12:07
Huishouden & energie

Garantie Dyson stofzuiger

Goedemiddag,   Op 8 mei hebben we een defect doorgegeven aan Dyson. Deze viel in de garantie en zou opgestuurd worden. Heb ook een bevestiging gekregen dat het onderdeel besteld zou worden.  Wij kunnen de stofzuiger nu niet gebruiken en omdat het onderdeel vandaag (30-5) er nog steeds niet is heb ik contact opgenomen.   Zij gaven als antwoord dat het nog niet in voorraad is maar nog veel g ... Lees meer

anita555
anita555 - May 31, 2024 om 20:46
Vakantie & reizen

Kun je naar Londen als je nog schulden hebt bij een advocaat?

Mijn zoon wil binnenkort alleen een weekendje naar Londen, maar hij heeft nog schulden bij een advocaat. Engeland is geen lid meer van de Europese unie. Kan hij dan alsnog door de douane van Engeland? Lees meer