delay
door delay May 21, 2006 om 01:09
Computers & telefonie

Draadloos onpingbaar

Hallo,


ik heb laatst een functie getest van mijn draadloze netwerk om het onzichtbaar te maken, met de functie om ping in WLAN uit te zetten. Later crashte mijn computers en moest ik alles opnieuw installeren aangezien mijn hele netwerk geinfecteerd was met syware en dergelijke.


Nu heb ik een erg groot probleem, Windows draadloze netwerkverbindings programma kan mijn netwerk niet bereiken. Het staat de hele tijd stil op wachten op netwerk o.i.d. Ik heb ook geen kabels waarmee ik mijn computer met mijn router verbind om de ping aan te zetten.


Ik kan hem ook niet resetten met de stekker eruit. Enig idee hoe ik dit kan oplossen?


Greetx TK

450 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

miem
door miem - May 21, 2006 om 02:06
69 Antwoorden / 29 Vragen
0

wat ook kan helpen is op het tekentje van de draadloze verbiinding rechts onder het scherm te klikken met de rechter muisknop en dan te klikken op draadlozeverbinding herstellen. Of de stekker uit de zender te halen en dan tien seconde wachten en weer verbinden. 

delay
door delay - May 21, 2006 om 08:41
35 Antwoorden / 61 Vragen
0

Maar er is dus geen mogelijkheid om het weer terug te krijgen zonder kabel?


Bedankt voor uw hulp


Greetx TK

miem
door miem - May 21, 2006 om 08:41
69 Antwoorden / 29 Vragen
0

ik heb dat ook eens gehad, het enige dat helpt is met een kabel verbinding te maken en dan de boel te resetten en op nieuw te laden. Maar je hebt geen kabel schrijf je dan zul je er toch een moeten aanschaffen of lenen


edwardus
door edwardus - May 21, 2006 om 23:40
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Jawel hoor, het kan wel draadloos, alleen moet je dan wel alle gegevens correct invoeren in de instellingen van de netwerkkaart. Zoals SSID, kanaalnummer, WPA of WEP keys. Het kan handig zijn om zulke gegevens voor jezelf te noteren op een veilige plek. Ping aan of uitzetten heeft geen invloed op het verkrijgen van een verbinding of niet.

miem
door miem - May 21, 2006 om 23:59
69 Antwoorden / 29 Vragen
0

hoi ik  hadeen maand geleden een virus te pakken dat mijn draadloze verbinding verbrak. Ik heb echt alles geprobeerd aale codes stekkers
in en uit. Maar even verbinding met de kabel en het was zo gepiept.
Ik geef dan ookechtrecht vanuit mijn ervaring en mijn hart dat advies.



edwardus
door edwardus - May 22, 2006 om 00:07
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ik ben het onmiddelijk met je eens dat het soms makkelijker gaat met een draad, maar ja, de vraagsteller zegt geen draad te hebben. Hoewel? Bij alle routers en modems wordt voor zover ik weet altijd wel ten minste één kabeltje meegeleverd, al is het soms maar een meter lang. Heeft buurman/buurvrouw niet even een kabeltje te leen?

delay
door delay - May 25, 2006 om 12:15
35 Antwoorden / 61 Vragen
0

Nou, als ik met Draadloze netwerkverbindingen open, dan zegt windows als ik probeer te verbinden met mijn eigen netwerk dat het aan het wachten is. En dat duurt erg lang en lukt ook niet.


Misschien is kabel in dit geval toch beter.


Greetx TK

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

Pu
Pumuckl_NL - Sep 16, 2024 om 10:36
Auto & vervoer

Waarom is groeps ticket ns duurder dan dagretour

Waarom heeft de ns zoiets als groepsticked daluren bedacht, is meer dan 2x zo duur dan gewoon kaartje.
Mijn vraag is, wat is nu de goedkoopste optie om van Wijchen naar Den Bosch te reizen?




 



... Lees meer