santvoort
door santvoort Feb 25, 2004 om 21:24
Computers & telefonie

Draadloos?

Wie kan mij vertellen of een draadloze verbinding met een modem zonder storingen gaat? M.a.w. kunnen bijvoorbeeld luidsprekers op andere elctronische appareten storingen opwekken? Ik weet uit eigen ervaring dat draadloos surround van mijn tv niet zonder problemen gaat. bv. de draadloze koptelefoon van de buren die bij mijn luidsprekers binnenkomen.

501 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 12:51
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Een draadloze verbinding is zeker gevoelig voor storingen van andere apparatuur. Bijvoorbeeld GSM telefoons, boormachines, televisies enz. Het is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte draadloze apparatuur in hoeverre dit een probleem vormt. Kijk eens op bijvoorbeeld http://www.kieskeurig.nl of http://www.tweakers.net of je daar ervaringen van gebruikers uit de praktijk kunt vinden!

bo
door borglord - Apr 16, 2004 om 12:51
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er zijn zeer goede draadloze connecties alleen je moet ervan uitgaan dat je altijd tot 10% verlies hebt op je aansluiting maar als je dan ook met 250Kb per sec kunt downloaden wat is dan de 25Kb die je dan verliest. En dan kun je altijd nog overwegen of dat het geld waard is om ervoor te gaan. Succes!!!!!!!

kvkem
door kvkem - Apr 16, 2004 om 12:51
5 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ik heb nu al weer 'n half jaar draadloos internet op diverse pc's zonder problemen. Met mijn laptop heb ik getest hoever het signaal reikt. Bij mijn buurman aan de overkant van de straat werkt alles nog steeds prima. Alleen niet meer op 100% ontvangst.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Pe
Pedro Harmsen - May 3, 2024 om 17:16
Garantie & verzekeringen

Niet geïndexeerde begrafenisverzekering

Onlangs ontdekt: heb een begraf.verzek. van €908 (=2000 gulden) Stopgezet per 1-9-1970. Dus destijds door ouders bijeen gespaard met zuur verdiende centjes. De afgelopen 54! jaar hebben de diverse verzekeringsmaatschappijen hier gigantisch geld mee verdiend. Zie ik daar helemaal niets van terug? Allemaal misschien volgens de regeltjes, maar t blijft bizar! Is daar nog iets aan te doen, want ik v ... Lees meer

jd
jdbeste1 - May 4, 2024 om 21:07
Vrije tijd & tuin
TrackR app voor android

TrackR app voor android

Ik heb een TrackR tracker hier maar de bijhorende android app werkt niet meer. Is er iemand die hier een alternatieve app voor weet? Lees meer