ga
door gaflu Sep 3, 2012 om 15:40
Computers & telefonie

Ergernis

De laatste tijd erger ik me mateloos aan de banners bij het inwinen van informatie tijdens het surfen.Je krijgt dan een "link"van Klik hier om de informatie te krijgen die wil hebben.ipv informatie krijg je de mededeling dat je iets gewonnen hebt.Per dag win ik wel (honderd!!!!! keer) een Apple of i-foon of wat dan ook.Als op de banner klikt,wordt je een abonnement aangesmeerd.Ik merkte dat ook bij deze site het voor komt.Ik vraag me af of hiertegen iets kan worden gedaan.Het ergelijke is bovendien dat als je de banner weg klikt je de informatie niet krijgt.Wat denken jullie ervan ????

295 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door jorisw - Sep 3, 2012 om 16:10
4340 Antwoorden / 1 Vragen
0

Er wordt je pas een abonnement aangesmeerd als je zelf al je details invult. Op deze site heb ik het overigens nooit gezien; het lijkt erop dat je iets te vaak ergens op hebt geklikt waardoor je PC vervuilt is.

tdehond
door tdehond - Sep 3, 2012 om 16:17
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

Een programma gebruiken wat banners blokkeert maakt uw leven aangenamer.

voorbeeld: klik bij gebruik van Internet explorer.

ramonnetje
door ramonnetje - Sep 7, 2012 om 20:56
72 Antwoorden / 7 Vragen
0

Ik gebruik zelf Firefox met de NoScript plugin. Deze kan domeinen blokkeren en ook scripts. Helaas werken sommige wbsites dan niet meer helemaal correct en is het wat meer werk om een website voor het eerst te bezoeken.

Er zijn voor IE of FF diverse van dergelijke plugins te vinden. Zoek degene die het beste bij je past en het minst ergernis opwekt ;-) Sommige plugins werken met een blacklist die je zelf kan aanpassen: rechtermuiklik op een banner of object en je kan het domein blokkeren bijvoorbeeld.

kooikers
door kooikers - Sep 17, 2012 om 16:20
43 Antwoorden / 0 Vragen
0

In FF Adblock gebruiken en voor trackercookies Ghostery.
Met Adblock heb je geen last van al die advertenties of als er nog komen deze blokkeren in AB. Ghostery voorkomt dat allerlij sites gegevens over je surfen kunnen verzamelen en daardoor weer aangepaste advertentie of zoekresultaten bij Google te presenteren.

valerius-2
door valerius-2 - Sep 17, 2012 om 19:44
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Ik zou haast denken waarom heb ik nog nooit met zo iets te maken gehad. Misschien ben heel voorzichtig met mijn actie's op internet.Programma's die ik niet ken worden door mij dan niet gebruikt, en e-mail's van onbekende gaan gelijk de prullebak in.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer