ja
door jarivla Jul 20, 2009 om 16:53
Computers & telefonie

Geen verbinding

Het is plotseling niet meer mogelijk om op het Internet te komen via Internet Explorer. Het vreemde is dat ik wel e-mails kan ontvangen en verzenden. ( ik werk nu overigens op de PC van mijn vrouw ) Ook zijn de partities niet meer bereikbaar ( mappen zijn niet te openen ) Wanneer ik Internet Explorer opent dan sluit deze direct weer. Systeemherstel biedt ook geen oplossing. Het is ook onmogelijk om de externe harde schijf te openen. Mappen in Mijn Documenten zijn ook niet meer te openen. Is hier een oplossing voor te vinden of moet ik deskundige hulp inroepen? Graag uw reactie a.u.b.

527 18 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

aurora1
door aurora1 - Jul 20, 2009 om 17:49
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Werkt systeemherstel niet (meer), zijn er geen herstelpunten gemaakt, of geeft terugzetten naar een datum van toen alles goed was geen verandering? Heeft u recentelijk een nieuw programma geinstalleerd en werkt sindsdien e.e.a. niet meer? Dan dat programma uninstallen en verwijderen. Is de pc goed onderhouden (scannen, cleanen etc.). Ik zou in elk geval ook goed scannen met bijv. o.a. mbam, bij voorkeur in veilige modus en losgekoppeld van het internet. Erna de crapcleaner laten lopen om op te schonen.


vr.gr.

edrick3
door edrick3 - Jul 20, 2009 om 17:50
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Werkt U met IE8? Zo ja, dan zou ik dit - via Configuratiescherm, Software - verwijderen. Eens kijken of de problemen onder IE7 opgelost zijn!!


Suc6

birdtweety
door birdtweety - Jul 21, 2009 om 13:59
115 Antwoorden / 21 Vragen
0

heeft u ook al eens geprobeert via veilige modus op te starten en dan de optie veilige modus met netwerkverbinding.werk het nu wel dan moet je toch eens gaan kijken welke programma's en sevice er worden opgestart bij het normaal opstarten.dit kun je doen door msconfig in te voeren in het balkje van uitvoeren in start.


is het in veilige modus nog steeds het zelfde dan kun je eens proberen op nieuwe op te starten in veilige modus maar dan moet je de optie herstelen naar laatst werkende configuratie of iets dergelijke.heb je best kans dat het wel weer werkt

holpen
door holpen - Jul 21, 2009 om 16:09
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

De door u beschreven storingen duiden in eerste instantie op de aanwezigheid van een virus cq. malware. Met name het niet meer werken van systeemherstel is één van de aanwijzingen. Heb onlangs nog een machine onder handen gehad en jawel... virusjes aanwezig....

Opstarten in veilige modus, een virusscan uitvoeren, eveneens scannen met MBAM (desnoods eerst downloaden via een andere pc), etc.

Mocht dit allemaal niet werken, maak dan z.s.m. backups van je gegevens in veilige modus en schakel deskundige hulp in.




ap
door apartjes - Jul 22, 2009 om 11:43
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarschijnlijk Internet Explorer 8 geïnstalleerd (gedownload)


Ik heb precies hetzelfde gehad en IE 8 verwijderd en IE 7 opnieuw geïnstalleerd en alles was weer als vanouds..........


succes

en
door entrepeneur - Jul 22, 2009 om 12:45
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tip 1. Maak een backup


      2. verwijder -indien geínstalleerd- explorer 8


      3. ontkoppel de internetverbinding


      4. schakel antivirusprogramma in (gebruik hierbij ook Spy Bot    and Search-programma).


       5. Sluit computer af en start opnieuw op schakel daarna pas internet in. 

audb
door audb - Jul 22, 2009 om 12:57
1668 Antwoorden / 5 Vragen
0

Deskunige hulp a 35 euro of meer per uur...


Wat u moet doen is bij het opstarten [F8] inhouden (veiligemodus).


Hierna naar start gaan > uitvoeren en daar SFC / scannow in geven.


De computer gaat dan opzoek naar beschadigde bestanden mocht hier echter niets uit voord komen dan deze cd downloaden :


Hirens.BootCD.9.9


http://rs763l33.rapidshare.com/files/243106621/Hirens.BootCD.9.9.part1.rar


http://rs760tl3.rapidshare.com/files/243106566/Hirens.BootCD.9.9.part2.rar


De ww hier voor is www.2baksa.net  (deel 2 eerst downloaden)


U heeft hier voor wel winrar nodig maar die is wel op internet te vinden.


Deze cd bevat O.A. viruschekers en programma`s om de harddisk te testen.


 

holpen
door holpen - Jul 22, 2009 om 19:42
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tuurlijk, joh! Lekker een dvd-tje met illegale software downloaden via een of andere wazige Russische warez-site en daarmee al je problemen oplossen. Wel 's gehoord van het Paard van Troje? Goh, waarom zouden sommige virussen aangemerkt worden als "Trojans"?

Door dit soort "handige-harry-hulp" heb ik al zo ontzettend veel werk gehad! Was er weer een of andere deskundoloog langsgeweest met een handig programmaatje - tsja, is wel illegaal, maar het werkt goed hoor - en vervolgens was het middel erger dan de kwaal.

De betreffende dvd bevat overigens een aantal hele goede tools, daar niet van. Alleen, het is afkomstig uit volkomen onbetrouwbare bron. En jij kunt onmogelijk beoordelen wat men met deze illegale kopietjes heeft gedaan.

Wanneer leert eenieder het nou eens: koop je originele software gewoon, of gebruik freeware, maar stop a.u.b. met het gebruiken van illegaal gedownloade versies, keygenerators, cracks, warez, etc. Het is op termijn gewoon een garantie voor meer ellende dan je ooit zou willen!

Dit soort adviezen zouden gewoon door de redactie standaard verwijderd moeten worden, hiermee kun je mensen meer schade berokkenen dan ze nu al hebben.

En ja, deskundige hulp kost soms wat geld. Als jouw auto stuk is, huur je ook een monteur in. Een computer is in principe niet anders: vakkennis kost nu eenmaal een paar centen. Maar om de een of andere reden denkt men geloof ik dat iedereen maar moet kunnen lopen klooien met zijn systeem, niet gehinderd door wat voor kennis van zaken dan ook. En dan ook nog vreemd opkijken als iets niet meer werkt...

Overigens, ik weiger tegenwoordig in mijn vriendenkring categorisch mensen te helpen bij illegale software. Gevolg: de meesten zijn inmiddels bezig met open source, freeware, etc. Bijvoorbeeld OpenOffice - en raad 's... ze kunnen er alles mee wat ze met hun illegale MS-Office ook deden! Geen gezeur, geen hacks, cracks, keygens, etc. En een stuk minder ellende!



dr
door droppiejo - Jul 22, 2009 om 21:33
17 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik heb zojuist ook Microsoft Explorer 8 geinstalleerd. Geen internet meer, wel een pictogram : snelkoppeling Internet.


Aangeklikt, maar geen reactie en dus geen internet meer.


Ik heb meteen maar weer Microsoft Explorer 8 verwijderd, dan maar niet. Zouden ze het bij Microsoft hier van weten? Ik ben blij dat u na installatie van Microsoft Explorer 8 ook niet meer op Internet kan komen. Dan ligt het gelukkig niet aan mijn computer. Wanneer u een goede firewall hebt en een goede virusscanner dan hebt u het nieuwe speeltje van Microsoft helemaal niet nodig. In Microsoft Explorer 8 zit maar een beveiligings update. Mijn advies, verwijder Microsoft Explorer 8 van uw computer om te kunnen blijven internetten.

holpen
door holpen - Jul 22, 2009 om 22:14
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geloof me, daar zijn ze ook bij MS van op de hoogte ;-)

Overigens is het terugschakelen naar IE7 waarschijnlijk momenteel de beste optie als IE8 problemen geeft. Lastig is wel dat MS tegenwoordig IE8 meent te moeten verspreiden als automatische update, maar goed.

Overigens is er aan IE8 wel het een ander meer aan versleuteld dan slechts één update, hoor. Zo is IE8 eigenlijk de eerste MS-browser die zich enigszins probeert te houden aan de vastgestelde standaarden voor webpagina's. Verder is er nog het nodige veranderd aan beveiliging en de interface en uiteraard is "onder de motorkap" ook het nodige gewijzigd, alleen zie je dat niet.

Beste advies is misschien wel af te stappen van IE (in welke versie dan ook)  en Firefox (of Opera of Chrome of ...) te gaan gebruiken.



ja
door jarivla - Jul 23, 2009 om 17:12
194 Antwoorden / 101 Vragen
0

Hallo Holpen, bedankt voor de snelle reactie. Inmiddels heb ik voor de zekerheid maar een deskundige erbij gehaald. Kost wel een paar centen maar ik kwam er zelf echt niet uit. Blijkt achteraf dat Internet Explorer en Microsoft elkaar dwars zaten en er een ernstig conflict is ontstaan. Welnu ik ben weer opgelucht dat alles weer goed werkt.


Bedankt nogmaals !

ja
door jarivla - Jul 23, 2009 om 17:13
194 Antwoorden / 101 Vragen
0

Bedankt Aurora voor de reactie. Alles werkt weer nadat ik er iemand bij heb gehaald.

ja
door jarivla - Jul 23, 2009 om 17:14
194 Antwoorden / 101 Vragen
0

Mijn computer heb ik door een deskundige laten repareren. Ik kwam er zelf niet ut.  Bedankt voor uw reactie

ja
door jarivla - Jul 23, 2009 om 17:15
194 Antwoorden / 101 Vragen
0

Bedankt voor uw reactie. Door een deskundige is de computer weer in orde gemaakt.

ja
door jarivla - Jul 23, 2009 om 17:17
194 Antwoorden / 101 Vragen
0

Hallo Holpen, mijn PC werkt weer nadat ik iemand erbij heb gehaald. Ik kwam er zelf niet uit. Blijkt dachteraf dat en Microsoft en Internetexplorer Met een Up-date kwam. Waarschijnlijk is er toen van alles mis gegaan.


Toch weer bedankt voor jou medewerking !

holpen
door holpen - Jul 23, 2009 om 17:29
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mooi dat het allemaal weer werkt! Dank voor de terugkoppeling!


aurora1
door aurora1 - Jul 23, 2009 om 17:38
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dank voor het terugmelden jarivla, gelukkig werkt alles nu weer.


vr.gr.

edrick3
door edrick3 - Jul 23, 2009 om 17:54
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo jarivla,


Fijn dat alles weer werkt. Bedankt voor de terugkoppeling!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer