bi
door bierworst Apr 21, 2009 om 17:00
Computers & telefonie

Hardware veilig verwijderen

Als ik mijn printer aan doe, komt er altijd 2 printertjes als pictogram onderin de taakbalkte staan, maar de laatste tijd een pictogram die aangeeft hardware veilig verwijderen.


 


Is er iemand die weet hoe dit ineens kan en hoe ik het oplos ?


Alvast bedankt.


 


Gr: Willem

513 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

johanpc
door johanpc - Apr 21, 2009 om 17:18
1379 Antwoorden / 2 Vragen
0

Dat is een optie in onder  andere winxp gewoon negeren naverloop van tijd komt de vraag dan niet meer.

freya
door freya - Apr 21, 2009 om 17:21
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Willem,

Dat hoef je helemaal niet op te lossen hoor. Het icoontje 'hardware veilig verwijderen' is een standaard windows icoontje dat je gebruikt wanneer je b.v. een USB-stick uit een USB-poort wilt verwijderen. Ook heb je dat icoontje als je een kaartlezer in de computer/laptop hebt zitten.
Je mag dus eigenlijk nooit een USB-stick of geheugenkaartje 'zomaar' uit je computer trekken. Je dient eerst via dat icoontje het betreffende 'apparaat' softwarematig los te koppelen. Als je dat niet doet loop je het risico dat je een USB-stck of geheugenkaartje verwijdert tijdens een 'schrijfoperatie'. Het gevolg zou dan een onleesbaar kaartje kunnen zijn.

Dus, niets aan doen en gebruiken indien nodig.

m.vr.gr. Freya




bi
door bierworst - Apr 21, 2009 om 20:28
8 Antwoorden / 5 Vragen
0

Bedankt voor jullie reacties, de printer werkt in elk geval nog correct.


Mijn dochter heeft inderdaad een datakabel van haar telefoon in een USB poort gehad en nog 1 van een fotosleutelhanger.


Groetjes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ri
Rick van Oosten - Sep 17, 2024 om 23:02
Vakantie & reizen

Kan Booking.com alles maken?

Ik had een hotel geboekt voor 5 nachten.  Nu wil ik 1 nacht eerder weg. Voor het hotel geen probleem, maar Booking.com verhoogt de totaalprijs met 50%. Dat is toch misdadig???? Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer

Du
Duifje123 - Sep 15, 2024 om 19:00
Geldzaken & recht

BKR registratie

Hi!

Mijn vader heeft een BKR registratie lopend, met een bedrag van 0 euro. Een codering A2 staat hierbij. Dit vinden wij best wel gek. Aangezien het een schuld uit 2008 zou betreffen. In de tussentijd heeft hij onder bewind gestaan en in de WSNP gezeten. Een eventuele schuldenlijst kan ik opvragen bij de bewindvoerder aangezien zij claimen gegevens 7 jaar te bewaren. 

Echte ... Lees meer