sw
door sweety1 Sep 9, 2008 om 14:46
Computers & telefonie

Hoe zet ik een video op mp4 player

Welke expert kan mij helpen met het volgende probleem.Ik heb een mp4 player merk samsung en daarbij software genaamd samsung media player.Ik bezit een notebook acer en windows vista besturingsysteem.Bovendien heb ik het roxio easy media creator 9 ingesteld op mijn noteboek.Nu het probleem ik krijg het maar niet voor elkaar om een video op mijn mp4 te plaatsen ik heb alles geprobeerd maar helaas het lukt niet.Omdat het een notebook is heb ik maar een schijfstation wie kan mij helpen bij voorbaat bedankt


sweety1 


 

3579 10 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Sep 9, 2008 om 20:34
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo sweety1,

Gaat het echt om het op de mediaspeler zetten van de filmpjes of is het het afspelen wat niet lukt? Er zal toch wel iets in de handleiding staan over de ondersteunde videoformaten en hoe je het filmpje er op moet zetten?
Krijg je soms een foutmelding? Zoja, welke? Of weet je niet precies hoe je het er op moet krijgen?

m.vr.gr. Freya





sw
door sweety1 - Sep 9, 2008 om 20:47
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Bedankt frya voor je snelle reactie in de gebruiksaanwijzing lees ik niet zoveel bruikbaars alles staat in de software van samsung media player.Wat ik er uit begrijp is dat een video eerst gecomprimeerd moet worden naar een wav bestand.Eerlijk gezegd gaat dat mijn pet te boven de roxio media die ik geinstaleerd heb laat mij lelijk in de steek  

freya
door freya - Sep 9, 2008 om 21:15
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een .wav bestand is een audiobestand en geen videobestand. Videobestanden zijn b.v. in .mpg .mov .mp4 formaat.
Misschien dat je eerst eens kunt aangeven wat voor een model/type mp4 speler je hebt.

Freya




sw
door sweety1 - Sep 9, 2008 om 23:29
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Freya u heeft gelijk een wav bestand is een muziekbestand is door mij niet goed weergegeven.Dan nu de vraag ik heb een samsung mp4 player type yp-t10j voor video opnemen heb ik de volgende mogelijkheden mpeg4 avi wmv asf svi mp4 rm mov smf ik vind het een hele waslijst maar het is niet anders hopelijk heeft u hier iets aan


met vr groet sweety1

freya
door freya - Sep 10, 2008 om 10:40
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Zo te zien zijn er voldoende videoformaten die ondersteund worden, dus dat mag het probleem niet zijn.

Ik heb op de website van Samsung (www.samsung.nl) gezien dat er een uitgebreide handleiding (meer dan 90 pagina's) beschikbaar is. Heb je die? Zoniet, download die eerst dan eens. Verder begrijp ik uit die handleiding dat je alles kunt doen met de bijgeleverde software (Samsung Media Studio). Je hebt dus geen andere software nodig. Ik neem aan dat je die software op je laptop hebt staan?
Wellicht dat er bij dat programma ook nog een handleiding zit.

Feitelijk komt het er op neer dat je een filmpje in de Samsung Media Studio software moet laden en van daaruit naar je mp3 speler kunt sturen. Je sluit de mp3 speler ook aan met de bijgeleverde USB-kabel?

En hoe gaat het met muziekbestanden, lukt dat wèl?

Freya




sw
door sweety1 - Sep 10, 2008 om 12:19
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Dag Freya


Ja ik heb inderdaad samsung media player op mijn notebook geinstaleerd.Bovendien heb ik een uitgebreide helpfunctie dus dat zit wel goed.Met foto en muziek bestanden heb ik geen enkel probleem.Hoe ik een videobestand moet behandelen dat staat er niet in althans voor mij niet goed te begrijpen nou ja ik zal er maar mee leren leven


met vr gr sweety1

freya
door freya - Sep 10, 2008 om 12:24
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik neem aan dat het muziek op de mp3 speler zetten net zo werkt als het video op de mp3 speler zetten. Wat gaat er dan precies mis? Krijg je een foutmelding? Kun je geen filmpje kiezen of weet je niet waar je het neer moet zetten?
Ik neem aan dat dergelijke dingen toch wel via de helpfunktie van Samsung Media Studio te vinden zijn?

Freya



sw
door sweety1 - Sep 10, 2008 om 13:31
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Dag Freya het gaat al mis bij het binnenhalen zoals ik al verteld heb gebruik ik roxio om de video op mijn noteboek te zetten in de map video bestanden vanuit die map zet ik de video als bestand in samsung media player zo zou het moeten.Maar daar gaat het al mis roxio belooft wel dat te doen maar er komt geen bruikbaar bestand sterker halverwege breekt de bewerking af zonder foutmelding.Dus dat gaat niet, verder weet ik ook niet meer wat ik nog meer kan doen het is voor mij ook geen dagelijkse kost.


met vr gr sweety1 


 

freya
door freya - Sep 10, 2008 om 15:00
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik weet niet welke uitvoering je hebt van deze mp3 speler, 2GB, 4GB of 8GB, maar je zou nog een aantal dingen kunnen proberen.

  1. Kun je het betreffende filmpje op de computer wèl afspelen?
  2. Wat is de extensie van het videobestand? .avi? .mpg? of iets anders?
  3. Hoe groot is het bestand?
  4. Heb je ook al eens andere, wellicht kleinere filmpjes geprobeerd?
Naar mijn mening is er iets met het filmbestand niet goed, aangezien het bij het binnenhalen in de Samsung software al misgaat.

Freya




sw
door sweety1 - Sep 10, 2008 om 15:52
22 Antwoorden / 17 Vragen
0

Dag Freya mijn mp4 player kan 8 gb opnemen wat betrefd het video bestand of extentie dat weet ik niet ik heb gewoon met mijn hddrecorder een opname van tv gemaakt van ongeveer 35 min en uiteraard hier een dvd van gemaakt dus ik denk dat ik dank u wel  zeg voor uw hulp.


met vr gr sweety1 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer