tamohammed
door tamohammed Aug 28, 2006 om 09:46
Computers & telefonie

Home niet zoals het hoort

Momenteel heb ik een hoop gezeur met Home. Ik had digitele tv op proef voor 2 maanden en na 5 x mailen geven ze nog geen uitsluitsel van hoe en wat en wanneer ze het modem terug moeten hebben. Ook met telefonie en internet hebben ze vaak storing. Dus wil ik nu helemaal van ze af,want ik heb het nu helemaal gehad met ze. Heeft iemand misschien een suggestie voor een andere providr? Ik zit te denken om helemaal over te gaan op Tele2. Met Tele2 mobiel heb ik alleen maar goede ervaringe en ook toen ik KPN had de pre-select was ook altijd goed.

249 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 28, 2006 om 11:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is niet de bedoeling dat op deze site reclame wordt gemaakt voor specifieke providers. Ik kan echter wel opmerken dat er veel met problemen zijn en daar behoort Tele2 met ster bij.


Conform wetgeving heeft u overigens recht op een goedwerkende dienstverlening en indien dat niet zo is en eenvoudige klachten helpen niet, dan kunt u @home per aangetekende brief in gebreke stellen en dringens verzoeken, zonodig sommeren, dat de aan u te verlenen diensten probleemloos werken en indien men daarin niet kan voorizn, u de overeenkomst met hen wenst te ontbinden. Maar herhaald, let op, bij veel providers komen storingen voor, mede afhankelijk van de soort verbinding/afstand tot glasvezelnet etc., 

ve
door verwijderd - Aug 28, 2006 om 12:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Van de 16xx is 1602 niet de goedkoopste, maar 1601 en `1649 werken goed, bij 1643 is het nog goedkoper, maar hogere starttarief, maar het aanmelden geeft regelmatig problemen, het gebruik is goed.


@ home is hier helaas bekend, net als tele 2 en ook KPN internet+bellen gaat de laatste tijd niet zoals het zou moeten..


Beoordeel zelf en kijk eens via de zoekregel hierboven en beoordeel zelf, wij adviseren slechts,,,,

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ka
Karina Kamp - Sep 28, 2024 om 13:47
Computers & telefonie

(On)bereikbaarheid Postnl voor bezorgklachten

Waarom is Postnl onbereikbaar voor klachten van mensen met een visuele handicap?
Mijn alleenwonende zwager (68 jaar) is visueel gehandicapt en zeer slecht ter been. Hij heeft daarom geen internet of mobiel. Hij heeft klachtenover de bezorging van zijn post. Die kunnen alleen via een chatbox worden ingediend.
Wij proberen hem te helpen, door te vragen of Postnl heb kan bellen hierover, ma ... Lees meer