br
door breda79 Sep 26, 2008 om 20:20
Computers & telefonie

Internet probleem

goeiedag. het zijn eigenlijk 2 vragen in een maar het gaat om het zelfde. ik heb een draadloose verbinding en de verbinding valt wel eens weg en moet ik rebooten en dat doet ie het weer.


Ten 2e lopen steeds vaker mijn internet pagina's vast. Gewoon bij het surfen. Dit is vet irritant. Weet iemand hoe of wat ik kan doen om dit te verhelpen? bedankt!!

335 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gsm
door gsm - Sep 26, 2008 om 20:27
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Als het een open verbinding is dan is het niet zo gek.
Dus beveiligen in dat geval!

GSM



edwardus
door edwardus - Sep 26, 2008 om 23:11
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

De draadloze verbinding heeft een naam (=SSID), je kunt je pc/laptop zo instellen dat er alleen met dit netwerk verbinding mag worden gemaakt, dat doe je bij de Eigenschappen van Draadloze Netwerken > Geavanceerd, door het vinkje 'Automatisch verbinding met netwerken maken, ook als die niet mijn voorkeur hebben' uit te zetten.


Het kan ook nodig zijn om de draadloze router in te stellen op een ander kanaal. Draadloze routers van de buren kunnen storen. Een DECT telefoon moet je ook niet te dichtbij zetten.

rm
door rmeijer - Oct 4, 2008 om 20:16
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Om nog even op je andere vraag te antwoorden:

Dat vastlopen kans liggen aan een oudere versie van je browser. Mijn gok is dat je Internet Explorer van Microsoft gebruikt. Probeer die eens te updaten via de website van de fabrikant. Wanneer dat niet lukt, levert Microsoft ook een de-bug browser mee. Die is genaamd: Internet Explorer (no-addons), staat waarschijnlijk in dezelfde map als de originele versie.

Als dat het niet oplost, deïnstalleer dan IE en installeer hem opnieuw. Een laatste oplossing, van mijn kant, is om een andere browser te gebruiken. Opera & Mozilla Firefox zijn goede browser.

Met vriendelijke groet,
Robbert Meijer



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Op
Opgezwolle - Jul 4, 2024 om 23:49
Geldzaken & recht

Verhuurder komt na sleuteloverdracht pas met gebreken

Verhuurder en ik hebben samen een ronde gemaakt door het appartement of alles oke was voor sleuteloverdracht door einde huurperiode. Hier heeft hij alleen aangegeven dat de plinten vastgezet moesten worden. Verder geen op of aanmerkingen gehoord.  Na onze check al de sleutels ingeleverd en achteraf komt die met een waslijst aan punten die gerenoveerd/hersteld moeten worden op mijn kosten. Zoals d ... Lees meer

ma
mauriceW73 - Jul 8, 2024 om 11:45
Huishouden & energie

Wat is de beste plaats voor een rookmelder en hoeveel per verdieping?

Is het aan te raden om op elke slaapkamer of vertrek een rookmelder te monteren en wat is de beste plaats aan het plafond?? Bij de deur ? In het midden?? Lees meer

Bl
BlueSee - Jul 8, 2024 om 20:31
Huishouden & energie

Karcher: service zeer slecht

De service bij Karcher is zeer slecht: er wordt niet gereageerd, ook na diverse herinneringen. Indien je belt sta je meer dan 45 minuten in de wacht. Ik wil een kappotte baterij vervangen maar tot op heden niet gelukt (4 weken wachttijd). De diverse revieuws van Karcher zijn dramatisch dus er is iets aan de hand. Lees meer