ga
door gansje Nov 25, 2008 om 21:32
Computers & telefonie

Kan dialoog venster van word niet sluiten.

Hallo allemaal.


Als ik een bijlage in een mail binnenkrijg in word en het wil openen lukt dat niet en krijg ik de volgende waarschuwing,nadat ik het heb geprobeerd te openen::


Microsoft word kan niet worden afgesloten,omdat een dialoogvenster nog actief is.schakel over naar microsoft word en sluit het dialoogvenster.


Als ik dan naar word ga dan reageert deze niet en moet ik eerst de PC gedwongen uitzetten .


Daarna start ik het weer op en dan doet het progamma word het weer ,maar als ik dezelfde procedure weer herhaal ,blijft dit progamma weigeren.


Wie kent dit probleem en heeft hier een oplossing voor???


Volgens mij heb ik word 2002 op mijn PC staan.


b.v.d.gansje


 

15420 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

holpen
door holpen - Nov 25, 2008 om 23:10
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Probeer eens om eerst de bijlage op te slaan en vervolgens het opgeslagen bestand (vanuit Mijn documenten bijvoorbeeld) te openen.

Het kan ook zijn dat de betreffende documenten gemaakt zijn met een nieuwere versie van Word, waardoor het niet meer goed ingelezen kan worden door jouw wat oudere versie. Op de website van Microsoft zijn updates te downloaden waarmee oudere versies ook nieuwere documenten kunnen openen.

Dit kan ook de reden zijn dat je een melding over een dialoogvenster krijgt; het kan zijn dat jouw Word vastloopt en een foutmelding laat zien, maar dat om de een of andere reden het venstertje met de melding verborgen blijft.

Als uiterste zou je kunnen overwegen om de nieuwste versie van OpenOffice.org te downloaden en te installeren. Met een beetje geluk lukt het openen van de documentjes hiermee wel. En OpenOffice.org is nog gratis ook, terwijl het zo ongeveer hetzelfde kan als Word!



poltol
door poltol - Dec 4, 2008 om 22:24
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Kijk eens in het configuratiescherm of bij mapopties de koppelingen goed staan ingesteld. Zie bij de TAB Bestandstypen.


Succes, poltol


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

ga
door gansje - Dec 4, 2008 om 22:27
38 Antwoorden / 33 Vragen
0

Hallo poltol.


Een beetje late reactie van mij.


Maar ik weet niet precies wat je bedoelt en wat ik precies moet doen.


Want ik kan wel met een PC omgaan maar ben er verder niet goed thuis in om instellingen te veranderen.


gansje

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jan Dokter
Jan Dokter - May 6, 2024 om 13:39
Winkels & webshops

Waarom zit er altijd een embleempje muurvast genaaid in een nieuw overhemd of s

Altijd zit er een embleempje in de kraag van een nieuw overhemd o.i.d. genaaid. En wel zodanig dat het praktisch niet is te verwijderen zonder het nieuwe hemd te beschadigen.
Het veroorzaakt altijd irritatie aan je huid en veel van mijn bekenden klagen er ook over.

WEG MET DAT ZINLOZE DING!!! Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ro
Rob30-06 - May 6, 2024 om 22:11
Huishouden & energie

Liander wil mijn meter vervangen

Ik kreeg vorige week een brief van Liander dat ik mijn huidige goed funtionerende meter voor de stroom moet vervangen vanwege een vage wet .

Ben ik verplicht om dit op te volgen of probeert Liander via druk en halve leugens die nieuwe meter geinstalleerd te krijgen ? Lees meer