o2
door o2 Jan 13, 2006 om 17:24
Computers & telefonie

Kan soms windows schermen niet bedienen

ik heb een amd athlon 3000 pc  1gig geheugen. na een tijdje de pc te hebben gebruikt kan ik de openstaande velden niet meer bedienen dwz niet afsluiten, verkleinen of onder in blauwe balk zetten ook lukt het niet meer om dingen van het ene naar andere veld te slepen.als ik control alt delete gebruik en activeer kan ik de velden wel bedienen.(prestaties grafiek blijft laag en processen ook)


omdat ik xp al opnieuw heb geinstalleerd en het probleem blijft denk ik dat het een hardware probleem moet zijn weet iemand hoe ik dit op kan lossen of hoe ik kan constateren waar het vandaan komt?


alvast bedankt.

1147 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

NatureTravel
door NatureTravel - Jan 16, 2006 om 14:19
646 Antwoorden / 8 Vragen
0

Het is vrijwel onmogelijk om hier een rechtlijnig antwoord op te geven zonder dat u vermeld om welke software het gaat. U heeft het immers over velden, kopie?ren en een toepassing (programma) verbergen.


ik denk niet dat het een hardwareprobleem betreft maar een softwareprobleem. Als het een hardwareprobleem zou zijn, dan zal de computer op een gegeven moment helemaal niets meer doen.


Tip: Installeer de computer geheel opnieuw (verwijder dus alles wat er op staat qua software voordat u een nieuwe installatie begint) alleen d?n kunt u er zeker van zijn dat de computer 'schoon' ge?nstalleerd is.


Dam

o2
door o2 - Jan 16, 2006 om 21:26
5 Antwoorden / 6 Vragen
0

wat ik bedoel is waneer ik meerdere programma's open heb staan bijvoorbeeld email, msn enz enz kan ik op den duur niet meer het programma wat ik open heb staan (en zie op monitor) bedienen  dwz als ik rechts boven op - ,klein venster of x druk gebeurt er niets ook niet als ik op openstaande programma's onder in blauwe balk klik komt dat programma niet op monitor. ook heb ik dan niet de mogelijkheid om met rechtermuisknop op 'vorig formaat,minimaliseren of sluiten" te klikken. dat pakt dan allemaal niet meer. pas na activeren met control alt delete werkt het weer even.


zelfs na format c en schone installatie is het probleem er nog.


vandaar dat ik aan een hardware probleem denk ook geeft pc soms problemen met opstarten maar dit gebeurt al als alleen bios nog maar aan het opstarten is.


hopelijk weet u of iemand nu de oplossing alvast bedankt.

vt
door vt800 - Feb 5, 2006 om 09:22
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Om te testen of het een hardware probleem is kan je via een opstartbare cd met linux proberen. Zelf heb ik daaarvoor een gratis versie van KNOPPIX, een van de linux distributies die via verschillende kanalen te verkrijgen zijn. Gratis of voor een paar euro voor verzendkosten. HCC Dos gg kan je daarbij helpen of zoek in de omgeving iemand met linux ervaring, die kan zeker helpen.


ro
door robertbrom - Feb 5, 2006 om 10:08
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Ik denk eerder dat de processor van de computer te warm gaat worden op den duur en dan kan het kloppen dat hij vreemd gaat doen (freezes, vastlopers enzo).
Het zou best eens nuttig kunnen zijn om tijdens het opstarten van de pc de DEL-knop in te houden en in de bios te gaan kijken hoe warm de processor/cpu wordt naar gelang je hem een tijdje aan laat staan.


Succes.

o2
door o2 - Feb 6, 2006 om 19:00
5 Antwoorden / 6 Vragen
0

beste mensen allemaal bedankt voor jullie goedbedoelde adviezen.


ben zelf waarschijnlijk achter de oorzaak gekomen, het klinkt heel vreemd maar de oorzaak bleek te zitten in het te ver weg staan van de ontvanger van mijn draadloos toetsen bord nadat ik deze dichterbij gezet had is alles weer normaal gaan functioneren.


toch wil ik iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren


bedankt

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer