15
door 15042005 Aug 27, 2008 om 22:41
Computers & telefonie

Kleine letters

Allemaal hartelijk dank voor het beantwoorden. Echter ik probeer meteen hetgene te doen wat jullie mij mailen, doch ik krijg de letters niet groter. Ik bedoel dus deze rubriek waarop jullie dus antwoorden, maar de letters blijven klein. Wat doe ik nu verkeerd of begrijp ik het niet goed? CTRL indrukken tegelijk scrollen of het plusteken tegelijk indrukken? Bedoelen jullie het plusteken dat je gebruikt door ook de shift toets in te drukken? Staat bij mij vlak naast de backspace doch boven het = teken? Sorry, maar ik ben niet zo bedreven hierin. In ieder geval bedankt voor Uw reacties. Ria.

275 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gsm
door gsm - Aug 27, 2008 om 22:50
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Wel even de cursor (pijl) op het tekst gedeelte zetten.

GSM

PS
Reageer liever op je originele vraag.
Dan blijft het hier nog een beetje overzichtelijk.
Deze dus:
http://kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_question&qid=408900&cat=626



freya
door freya - Aug 27, 2008 om 23:02
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo Ria,

Dan gebruik je waarschijnlijk nog Internet Explorer versie 6 en niet versie 7? Die functionaliteit is er pas in versie 7 bijgekomen. Dit was overigens voor mij de belangrijkste reden om over te stappen naar Firefox, die had die mogelijkheid namelijk wel. (ben zelf visueel beperkt en had veel moeite met de kleine lettertjes in Internet Explorer 6 die je, wat de kassa website betreft, met geen mogelijkheid groter kon krijgen).

Je hebt dan dus eigenlijk twee opties, óf je update naar Internet Explorer versie 7 óf je stapt over naar Firefox (www.mozilla.com).
Als ik je een advies mag geven, stap dan over op Firefox. Werkt veel prettiger en is ook een stuk veiliger dan Internet Explorer. Je kunt het gewoon naast Internet Explorer gebruiken (je hoeft Internet Explorer niet te verwijderen). En Firefox is uiteraard geheel gratis.

m.vr.gr. Freya




15
door 15042005 - Aug 27, 2008 om 23:06
1 Antwoorden / 4 Vragen
0

Beste Freya en gsm,


Inderdaad heb ik nog explorer 6, dus daarom niet. Ga binnenkort andere processor aanschaffen, dan zal het wellicht beter zijn.


Beiden bedankt in ieder geval. Ria.

gsm
door gsm - Aug 27, 2008 om 23:14
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

IE6 had ik even niet aan gedacht.
IE6 is nog onveiliger dan IE7 en mist veel handige functies.
Dus als je nog IE6 hebt, dan is het verstandig om snel naar Firefox versie 3 te gaan gebruiken. Ook die heeft wel eens een veiligheidslek, maar dat wordt meestal zeer snel en eenvoudig gedicht door een automatische update voor Firefox.

Internet Explorer is vooral zo veelvuldig in gebruik omdat deze vast ingebouwd is in XP (IE6) en in Vista (IE7) en dus met nieuwe systemen meegeleverd wordt, ondanks Nelie.

GSM



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

DS
DS1992 - May 12, 2024 om 00:34
Winkels & webshops

Mag albert heijn de prijs van een bestelling zomaar verhogen?

Onlangs heb ik iets besteld bij albert heijn. Het ging om een voorraad bier voor een festival. De totale prijs was €294,30. Dit bedrag heb ik geaccepteerd.  toen kwamen er nog bezorg kosten bij(logisch natuurlijk) deze bezorgkosten waren €5,70, wat het totaal bracht op €300,-

Na bevestiging stond er in de app dat het te betalen bedrag bij bezorging €300,- was. En dat bleef er ... Lees meer

d_
d_dejong - May 10, 2024 om 14:38
Geldzaken & recht

Inning extra bedrag boven op contributie (voetbalvereniging)

Onlangs is er gemeld dat de energiekosten van onze club hoger zijn uitgevallen dan verwacht. Als gevolg hiervan is er naar alle leden een extra rekening gestuurd, bovenop de reguliere contributie, om deze kosten te dekken. Daarnaast is er gedreigd met een spelersblokkade indien deze extra kosten niet worden voldaan. Aan het begin van het seizoen ben ik akkoord gegaan met een verhoging van de cont ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer