di
door dick1945 Mar 6, 2010 om 20:58
Computers & telefonie

Medion levert geen Windows7

Sept. 2009 koop ik een Medion-PC waar een code bijzit voor een upgrade Windows7, ook moet ik € 19,95 overmaken. Steeds kreeg ik bericht ( volgende maand leveren ) tot ik in februari 2010 te horen kreeg dat ik niet in hun bestand sta en dus niet geleverd kan worden.Ik heb ze een kopie van de betaling toegestuurd, ze reageren nergens meer op.Weet iemand hoe ik deze oplichterij kan oplossen zonder advocaat-kosten.

545 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ko
door kompalaya - Mar 6, 2010 om 23:44
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

Dick,

Ik zou eerst eens langs gaan bij de firma waar u de PC gekocht heeft. Waarschijnlijk de ALdi of een of andere bouwmarkt. Misschien kunnen zij voor u de klacht oplossen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ma
Mark Jeronimus - Feb 26, 2024 om 16:02
Geldzaken & recht

iLost raakt spullen in tas kwijt

Ik heb onlangs een tas verloren op de bus. Op de pagina van Connexxion heb ik een link gevonden voor verloren/gevonden voorwerpen, deze linkt door naar iLost. Ik kon geen enkele andere mogelijkheid vinden om contact met Connexxion op te nemen over verloren voorwerpen.

Na wat onderzoek op internet blijkt iLost een internationaal platform te zijn waar allerlei bedrijven hun gevonden voorw ... Lees meer

Priscilla B
Priscilla B - Feb 28, 2024 om 12:39
Winkels & webshops

Woneninterieur.nl mooie beloftes maar niets ervan waar.

Van tevoren reviews opgezocht. Deze waren destijds 50/50. Dus voor de bestelling nog contact opgenomen met de website over de levertijden. Ik werd verzekerd van de 2 weken levertijd en kreeg een screenshot van het bestelsysteem. (Geen idee uiteindelijk of dit echt was of niet). Toch besloten om te bestellen (10-11-2023), gezien ik de desbetreffende stoel nergens anders kon vinden. Na 12 dagen heb ... Lees meer

Chalene
Chalene - Feb 26, 2024 om 21:09
Computers & telefonie

Verborgen WIFI hoe haal ik dit weg

Ik heb per ongeluk mijn WIFi verborgen nu 
wil ik dat graag ongedaan maken. Wie kan
mij dit op een makkelijke manier uitleggen. Lees meer