be
door befahe20_1 Feb 25, 2007 om 21:51
Computers & telefonie

Microsoft Outlook

Ik gebruik Outlook Express en als ik mijn PC heb opgestart dan verschijnt steevast de mededeling : er is geen standaard e-mailclient geinstalleerd of de huidige e-mailclient kan niet voldoen aan het berichten verzoek. Start Microsoft Outlook en stel deze toepassing in als de standaard e-mailclient. Als ik op OK druk blijft de melding weg tot de volgende keer dat ik de PC weer opstart. Wat moet ik doen dat deze melding niet meer terugkomt en heeft dat invloed op mijn Outlook Express. Ik durf niet zo goed !

710 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Feb 25, 2007 om 22:14
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

u heeft twee emailprogramma's die u beide keren gebruikt.


Bijvoorbeeld incredimail en outlook express


bij de volgende keer start u incredimal op en is die de standaard email programma, want hij komt weer met de melding dat deze niet de standaard email programma is


Daarna start u outlook op en krijgt u hem weer die melding


een oplossing is er een af te gooien makkelijkste is incredimail


als standaard outlook expres gebruiken dan krijgt u nooit meer zon melding


labswans

be
door befahe20_1 - Feb 25, 2007 om 22:15
2 Antwoorden / 3 Vragen
0

bedankt labswans : probleem was simpel en snel opgelost ! Thanks

labswans
door labswans - Feb 25, 2007 om 22:31
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

daar ben ik voor hihi


 

bassethound
door bassethound - Feb 25, 2007 om 22:51
14 Antwoorden / 2 Vragen
0

Ga naar Internetopties in het configuratiescherm en klik op programma's. Als je dat ziet dan spreekt de rest voor zich


labswans
door labswans - Feb 25, 2007 om 22:54
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

leg mij dat dan ook eens uit , ben nieuwsgierig


labswans

nowhere
door nowhere - Feb 25, 2007 om 22:59
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Er is daar aan de linkerkant een knop 'Set Program Access and Default'. Daar kun je onder 'custom' een standaard e-mail programma, standaard browser (etc.) kiezen.


labswans
door labswans - Feb 25, 2007 om 23:10
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

oke dat begrijp ik maar dan heb je het probleem niet mee opgelost want als je twee email programma gebruikt dan krijgt men elke keer dezelfde melding dat deze als standaard ingesteld wilt worden.


Dat was de vraag hoe kom ik ervanaf .............

nowhere
door nowhere - Feb 26, 2007 om 00:30
127 Antwoorden / 1 Vragen
0

Sommige programma's voeren tijdens het starten automatisch een controle uit of ze als standaard zijn ingesteld. Dit is te verhelpen door die functie bij de instellingen van het programma uit te schakelen, meestal verschijnt er ook bij de melding zelf een vinkje om het uit te zetten.

Het andere probleem (foutmelding) doet zich volgens Microsoft voor als je het adresboek probeerd te gebruiken vanuit Word terwijl niet Outlook maar bijvoorbeeld Incredimail als standaard e-mail programma is ingesteld. Hier gebeurde het volgens de vraagsteller na het opstarten van de pc, op internet heb ik een bericht gevonden van iemand die aangaf dat het mogelijk door Norton Internet Security kwam. Misschien de e-mail scanner of iets dergelijks.


Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer