kroonmeester
door kroonmeester Mar 7, 2010 om 17:52
Computers & telefonie

MS OFFICE 2010

Zag hedenmiddag op het Duitse 3Sat (16U30 bis 17U00) het programma Neues. Het programma was op de CEBIT geweest. Daar kwam o.a. MS OFFICE 2010 naar voren.

Heeft iemand al ervaring met de (beta)versie van MS OFFICE 2010?

765 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

holpen
door holpen - Mar 7, 2010 om 19:44
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Yup, heb de Engelse beta al wat bekeken en het zal allemaal wel. Ik ben er niet van onder de indruk. Er zitten wat nieuwe leukigheidjes in, zoals extra tekst-effecten, maar voor de gemiddelde thuisgebruiker zijn veel functies overkill. De bediening is zoals in 2007 weer een stukje onoverzichtelijker geworden. Het spijt me, maar ik vind het helemaal niks.... Zeker niet als je er ook nog eens heel dik voor moet betalen.

Wat mij betreft, gewoon OpenOffice.org! Gratis en ruim voldoende voor vrijwel iedereen die gewoon thuis een paar office-toepassingen nodig heeft. Sterker nog: ook voor op kantoor is dit pakket meer dan krachtig genoeg.

kroonmeester
door kroonmeester - Mar 8, 2010 om 22:15
457 Antwoorden / 45 Vragen
0

[quote=holpen schreef op zondag 7 mrt 2010, 19:44]Yup, heb de Engelse beta al wat bekeken en het zal allemaal wel. Ik ben er niet van onder de indruk. Er zitten wat nieuwe leukigheidjes in, zoals extra tekst-effecten, maar voor de gemiddelde thuisgebruiker zijn veel functies overkill. De bediening is zoals in 2007 weer een stukje onoverzichtelijker geworden. Het spijt me, maar ik vind het helemaal niks.... Zeker niet als je er ook nog eens heel dik voor moet betalen.

Wat mij betreft, gewoon OpenOffice.org! Gratis en ruim voldoende voor vrijwel iedereen die gewoon thuis een paar office-toepassingen nodig heeft. Sterker nog: ook voor op kantoor is dit pakket meer dan krachtig genoeg.

Ik zal t.z.t. ook nog eens kritisch naar kijken of het wel iets is om het aan gte schaffen.

Gelukkig kun je bij Micros(ch)oft een product ca. 45-60 dagen het uitproberen.zondr enige kosten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

te
teesee64 - May 8, 2024 om 00:38
Computers & telefonie

Tarieven domeinnaam

Ik wil een domeinnaam registreren bij Transip.nl. Nu zie ik daar bij de tarieven die ze rekenen alleen het actie tarief staan. 0,49 euro cent voor het eerste jaar voor een .nl domeinnaam. Maar wat het verlengen na een jaar gaat kosten, vermelden ze er niet bij. Na lang zoeken kom ik uit op een link waar volgens hun de tarieven zouden moeten staan, maar ook daar staat niet wat het kost.

... Lees meer

FK
FKprs - May 8, 2024 om 13:33
Geldzaken & recht

Glasvezel voor de prijs van een auto!!

Offerte aangevraagd voor aanleg van glasvezel in woning. Kost maar liefst €10.664,00 Is hier iets aan te doen? Lees meer