he
door helpmijook Oct 18, 2005 om 09:53
Computers & telefonie

Muziek

ik werk met pinnacle en windows movie maker ik wil graag muziek achter mijn fotos zetten en dat wil maar niet lukken bij movie maker wil het wel lukken maar dan kan ik de fotos die ik gemaakt heb niet branden die gaan maar tot de helft dan geeft hij een fout aan ik ben maar een leek doe dit voor de eerste keer helpmij ps bij pinnacele heef iemand gezegt je moet slepen maar dat lukt ook niet bij voorbaat mij mijn alle grootste dank

481 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

unimatrix0
door unimatrix0 - Oct 20, 2005 om 08:28
13 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ten eerste: interpunctie. Dat wil zeggen, als je een vraag op het forum post, gebruik dan punten en komma's. Dat maakt het allemaal een stuk duidelijker. Dit is een brei van woorden, en leest zeer moeilijk.


Om je vraag te beantwoorden: Gebruik eens de helpfunctie in het programma om zo de dingen beter te begrijpen, en alle functies te ontdekken.


Wat voor foutmelding geeft het brandprogramma aan? "Een fout" zoals je in je vraag aangeeft is zeer moeilijk te beantwoorden, geef eens wat meer info.

he
door helpmijook - Oct 20, 2005 om 08:47
1 Antwoorden / 1 Vragen
0


  1. niets onvangen

bart1979
door bart1979 - Oct 20, 2005 om 09:19
11 Antwoorden / 0 Vragen
0

In Pinnacle (ik gebruik versie 9.x) bevindt zich aan de linkerkant (bovenin) een menu met icoontjes.
Hierbij zit ook een icoontje met een soort van luidsprekertje erop.
Klik hierop en je kan een map selecteren waarop muziek staat.


Na het selecteren van de juiste map (met mp3's) krijg je de nummers in het venster te zien (net zoals je de foto's te zien krijgt).


Nu kan je gewoon een nummer selecteren en naar de audiobalk van pinnacle slepen.


als het niet lukt, idd even de help raadplegen of op internet een handleiding doornemen.


Succes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

A.
A. Maas - Aug 30, 2024 om 14:44
Geldzaken & recht

Wie is ook opgelicht door scooterrijbewijs.nl? Bedrijf reageert niet...

Mijn zoon wilde binnen enkele weken zijn scooter rijbewijs halen. Deed navraag bij het bedrijf over de beloftes op de site. Na aanmelding bleek dat er maanden tussen theorie en praktijk examen gaan zitten. Hij zou moeten bijbetalen, maar dan nog lukt het niet binnen zijn planning. Hij vroeg hen alles te annuleren en zijn geld terug te storten. De servicedesk medewerker gaf echter geen antwoord op ... Lees meer

ki
kilvar - Sep 20, 2024 om 15:05
Voeding & gezondheid

Koffie

Kan ik Prednison en koffie samen nemen?

Gisteren vond ik een artikel waarin staat dat Prednison en cafeïne niet samen moeten worden gebruikt. Hoeveel van jullie zijn het hiermee eens? Hier is de link naar het artikel

https://koffiexp.com/koffie-en-prednison/ Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer