hb
door hboxem Dec 18, 2017 om 19:22
Computers & telefonie

Nieuwe ASUS AIO PC slechte garantie

Gachte,
Wij hebben een ASUS AIO PC  type  ZN240IC . Deze hebben wij met moeite kunnen kopen maar deze was na 1 maand al defect een moesten wij deze opsturen hebben wij gedaan maar na 3 weken krgen wij deze terug maar volgens mij man is er niets aan gedaan maar dit kunnen wij mis hebben.  Dit heb ik gelijk gemeld maar er word ons verteld dat dit normaal is dat de koeler zoveel lawaai maakt, wat hij nog doet en in de winkel niet toen wij deze kochten. Na +/- 6 weken was het moederbord stuk en de videokaart dus wij hem maar weer opsturen en nu meer dan 4 weken weggeweest. Kregen wij hem terug bleek er een virus op te zitten en dit was niet bij Asus gebeurd werd ons gelijk verteld.
Maar dit heeft Microsoft opgelost voor ons gelukkig.
Maar nu zat bij dit systeem ook een draadloos toetsenbord en muis van Asus en nu was deze niet goed wilden ze wel hebben dat ik de gehele AIO op zou sturen wat ik maar niet gaan heb maar alleen het toetsenbord en muis heb ik verstuurd. Wij kregen na +/- 4weken een nieuwe terug voor garantie maar ja hoor jullie snappen hem al vwerkeerde toetsenbord [ Italiaans ] weten ze ook maar gewoon opsturen want denken ze een man en vrouw van 60 jaar merken dit niet!! Maar nu krijgen wij 2 weken terug bericht dat wij deze maar weer op moeten sturen en dan weer 4 weken geen internet,  zo worden wij aan het lijntje gehouden tewijl wij in Emmen wonen kan het lopend doen naar Asus.
Nu hopen wij dat Kassa hier misschien iets aan zou kunnen doen of de BELBUS.

418 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marita5
door marita5 - Dec 18, 2017 om 19:46
11553 Antwoorden / 15 Vragen
0

Dubbelpost klik hier

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

het rooie draakje
het rooie draakje - Jun 14, 2024 om 14:52
Geldzaken & recht

Aflossing lening bij Vesting Finance van NN

Onlangs hebben wij een aflosnota bij Vesting Finance opgevraagd om onze lening ( die ze ovegekocht hebben van Nationale Nederlanden ) vervroegd te kunnen aflossen.
Deze is netjes opgestuurd en door ons betaald. We hebben hier verder geen bewijs van gekregen.
Na gebeld te hebben was hun antwoord : Kijk maar op BKR... ( en daar staat hij een maand na inlossen nog steeds op "lopend")
... Lees meer

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

Sk
Skyrider - Jun 10, 2024 om 17:20
Auto & vervoer

Auto verzekeren bij FBTO.

Ik wil mijn nieuwe elektrische auto verzekeren bij FBTO. Krijg ik het volgende antwoord van FBTO terug. 

Op basis van je leeftijd en het vermogen van je auto kunnen we de auto niet verzekeren. 

Lees meer