de
door deejay Jul 20, 2010 om 23:41
Computers & telefonie

Nokia Navigation Phone

Beste Kassa Forummers,

Ik heb sinds kort een Nokia Navigation Phone in bezit. Echter weet ik niet wat nu het verschil tussen GPS en AGPS is.

En is het zo dat GPS je ook volgt automatisch of niet? Of moet je steeds handmatig je positie uitpijlen ten opzichte waar je naar toe wilt gaan?

Hoop echt dat iemand me kan helpen anders zit met een telefoon die ik niet kan gebruiken waarvoor het special is gekocht. Navigeren. Zou jammer zijn.

Dank jullie wel alvast.

Deejay

348 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

pb
door pbarendse - Jul 20, 2010 om 23:44
406 Antwoorden / 1 Vragen
0

AGPS is Assisted GPS. Hierbij wordt, als het signaal van de satellieten niet voldoende is, ook gebruik gemaakt van het telefoonsignaal om te bepalen waar u zich bevindt. De plaatsbepaling gebeurt als het goed is vanzelf zodra het programma Ovi Maps gestart wordt. Uitpeilen gebeurt automatisch een aantal keer per minuut.

pb
door pbarendse - Jul 21, 2010 om 08:07
406 Antwoorden / 1 Vragen
0

Let wel even op: volgens mij wordt bij AGPS gebruik gemaakt van een dataverbinding. Het kan dus zijn dat dit extra kosten meebrengt, al zullen die wel redelijk beperkt blijven. Vooral in het buitenland echter kan het dus verstandig zijn om AGPS uit te zetten en terug te schakelen naar gewoon GPS.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer

Va
VanJetje - May 2, 2024 om 20:48
Auto & vervoer

NS e-ticket niet te wijzigen/annuleren

In de vragenlijst zie ik dat al sinds 2011 gevraagd wordt om een e-ticket te kunnen restitueren/van datum veranderen. NS zegt dat dit niet kan, omdat er kennelijk mensen zijn die een ticket meerdere keren uitprinten en dus profiteren van 1x betalen. 
Betekent dus weer dat uitgegaan wordt van wantrouwen jegens de klant. (net als de toeslagenaffaire, controle zelfscankassa's, etc) Ik weet zeke ... Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer