fa
door fabrizio Jan 3, 2006 om 21:43
Computers & telefonie

Nummerherkenning

Nadat mijn telefoon met nummerherkenning kapot was gegaan ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik heb de telefoontoestellen Premier Magic 120 en Topcom Cocoon 85 en de losse nummerherkenners Profoon PC65ZT en de Ranex RX1520 geprobeerd, maar geen van allen heeft/is een goed functionerende nummerherkenner. De Ranex is nog de beste: die werkt bij ongeveer de helft van de telefoontjes, de andere doen helemaal niks. Volgens de gebruiksaanwijzing ondersteunen ze allemaal DTMF. Mijn vraag: zijn er nog nummerherkenners/telefoons met nummerherkenning te koop die het wel doen? Het mag geen Philips zijn, daar heb ik slechte ervaringen mee.

937 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gerardk
door gerardk - Mar 16, 2006 om 22:21
175 Antwoorden / 8 Vragen
0

Er zijn twee verschillen de systemen in gebruik bij nummerherkenning en die zijn niet uitwisselbaar en het is ook zo dat steeds meer mensen de doorgifte van hun nummer (laten) blokkeren. Ik denk dat dat de reden is en niet het merk/type toestel


xandor020
door xandor020 - Jan 7, 2012 om 16:25
180 Antwoorden / 8 Vragen
0

Ik gebruik al jaren Siemens en ben ZEER tevreden, heb 7 telefoons en er is er nog nooit 1 stuk gegaan. Overal nummerherkening. Ze zijn wel iets duurder maar okay.

morrigan
door morrigan - Jan 7, 2012 om 16:26
87 Antwoorden / 0 Vragen
0

Daar sluit ik mij bij aan. Ik heb ook hele goede ervaringen met Siemens DECT telefoons. Ook andere mensen uit mijn omgeving zijn zeer tevreden over Siemens. Het is inderdaad wat duurder dan Profoon of Ranex, maar ook veel beter.

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Jan 7, 2012 om 16:26
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

Ik heb geen ervaring met nummerherkenning, maar helaas wel met Siemens-telefoons, zoals zojuist besproken. Ik beschik zelf over 2 Siemens Gigaset's. De eerste was ruim 400 gulden, de tweede heb ik kado gekregen omdat de vorige eigenaar hem zat was.


De eerste heeft altijd al als probleem gehad dat als je hem een paar uur niet gebruikt hebt (uiteraard gewoon op de lader), dan komt hij in een hele diepe slaapstand. Als ik iemand opzoek in mijn telefoonboekje en kies, gaat de telefoon gewoon weer in de stand-by. Geen gesprek dus. De persoon zal voor een tweede keer moeten worden opgezocht. Een email naar de TD van Siemens gestuurd. Daarop kreeg ik de reactie dat daar niks aan te doen is en dat als je nog onderdelen wilt bestellen, dan moest ik dat binnen 4 maanden doen. Het toestel was uit productie en voor Siemens reden genoeg om ook geen spare-parts te bewaren.


Bovendien moet je na een gesprek altijd goed opletten of je het app wel juist in de houder zet, anders heb je de volgende dag lege batterijen.


 


Mijn tweede Siemens Gigaset is helemaal een ramp. De contacten van het laadsysteem werken pas als je het toestel een beetje heen-en-weer beweegt in de houder ondanks diverse schoonmaakacties van de contacten. Daarna laadt hij de batterij wel op, maar zodra hij vol is loopt de batterij weer net zo hard leeg en blijft ook leeg. Na 2 dagen is het toestel dus weer uit.


 


M.a.w. je kunt niet zomaar zeggen dat een toestel wel-of-niet goed is. Het is gewoon een beetje mazzel hebben en iedereen heeft hierin zijn eigen ervaringen. Er zullen vast mensen zijn die juist een Philips zouden willen hebben, tòch?


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mikske10
Mikske10 - May 15, 2024 om 16:07
Winkels & webshops

Webwinkel

Ik heb dinsdag 7 mei 2024 een tafellamp besteld.
Ik heb een bevestigingsmail van Bol.Com ontvangen.
De lamp zou de dag erna, maar uiterlijk 10 mei bezorgd worden.

Nu blijkt na diverse keren bellen met Bol.com., dat er iets fout is gegaan bij het verzenden. 
Bol.com belde mij hierover terug en ze konden niks anders dan mijn bestelling annuleren en dan zou ik de lamp g ... Lees meer

ma
martin60 - May 15, 2024 om 11:53
Vakantie & reizen

Geschil met booking.com

Goedenmorgen
Wij hebben in december en januari een trip gemaakt door Spanje en hierbij meerdere malen via booking.com de hotels en appartementen geregeld want je komt bijna niet om ze heen.
Echter bij het boeken van een appartement en de betaling bleek opeens dat ik toen ik daar voor de deur stond ook nog de eigenaar 300 borg moest gaan betalen en maar moest afwachten of die dan de sleut ... Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer