be
door berend-jan_1 Nov 26, 2003 om 17:36
Computers & telefonie

Opzeggen gsm abonement

ik heb 2 abonnementen bij orange.deze had ik in het verleden afgesloten toen het nog dutchtone.bij dutchtone was de klantenservice geweldig en waren ze te berieken via mail en telefoon.het net werk was heel goed en als een nieuwe simkaart nodig was omdat ie stuk was had je zo een nieuwe.geen probleem.nu is er een an ander veranderd en is het hele circus over genomen door orange of in naam veranderd en is de service kloten.de calcentermedewerkers gooien je rustig van de lijn.geen probleem.nu wil ik van mijn abbonnementen af.dit is alleen mogelijk als ik de laatste maanden afkoop.dit betekend voor mij 8 maanden maal 20 euro maal twee abbonnementen.dit is toch van de zotte.wel wil ik graag naar een andere provider met behoud van nummers.weet iemand een oplossing???

groetjes berend-jan

395 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ps
door pssy - Apr 16, 2004 om 12:12
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

je kan alleen het nummer meenemen als je j nummer laat porteren naar een ander aanbieder en aangezien je nog niet contractvrij bent kan je dit het beste doen 3 maanden voordat je contracten aflopen (de opzegtermijn) niet opzeggen anders ben je je nummer kwijt. Afkopen om het NU te doen is de enige optie, je hebt gewoon een contractuele verplichting, en afkopen lijkt mij een dure oplossing. Helaas. Maar 8*20*2=320 euro, daar kan je heel wat simkaarten voor kopen, lijkt me niet handig om af te kopen.

mrsempel
door mrsempel - Apr 16, 2004 om 12:12
57 Antwoorden / 3 Vragen
0

Beste Berend-Jan, je zit helaas nog 8 maanden aan Orange vast. Dat is nou eenmaal je contractuele verplichting. Daar kom je niet zomaar onderuit. Je kunt wel je nummer meenemen naar een andere provider, maar dat betekent niet dat je dan je Orange abonnementen kwijt bent. Daarvoor betaal je nog steeds. Ik zou zien probere het nog even acht maanden vol te houden en tegen die tijd een andere aanbieder uitzoeken.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Cr
Cristien van den Brom - Oct 7, 2024 om 16:14
Geldzaken & recht
Hoe betrouwbaar is het onlineplatform Domestika

Hoe betrouwbaar is het onlineplatform Domestika

Het onlineplatform DOMESTIKA verkoopt goedkope cursussen voor 0,99 euro die gekoppeld zijn aan een abonnement van 104 euro na dertig dagen proef kijken online. De meeste mensen hebben dit niet door en zitten na een maand aan een jaarabonnement vast. De revieuws op TRUSTPILOT staan er vol van en er is zelfs een FB groep van. Mij is dit ook overkomen en Domestika zegt dat ik toestemming heb gegeven ... Lees meer

ja
janne1234 - Oct 7, 2024 om 11:27
Auto & vervoer

Fiets ebike lidl

Betaald maar geen fiets ontvangen??
Grt Ferry Lees meer

wi
witteke - Oct 5, 2024 om 22:45
Elektronica & tv

Filmbox bij kpn

Ik kreeg een mail van KPN dat filmbox nu bij hun op kanaal 50 zit,natuurlijk meteen gaan kijken,maar het werkt nog niet
Me wel afgevraagd,moet je hier nu extra voor gaan betalen?
Net zoals bij netflix?
Voor mij heel onduidelijk,want daar heb ik geen zin in,heb al 4 van dit soort,gewoon betaald Lees meer