te
door tegelen_1 Nov 12, 2004 om 15:48
Computers & telefonie

Pentium 2

Hallo,


Ik heb een pentium 2, hij is niet erg snel en als ik op internet zit is ie behoorlijk langzaam.


Weet iemand hoe ik deze sneller kan maken of is dit niet mogelijk.


 


 

270 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 12, 2004 om 16:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Als eerst is het belangrijk te weten of je een adsl, kabel of analoog (telefoon) verbinding hebt. Wanneer je een verbinding via de telefoon hebt kan het kloppen dat het internet niet zo snel is, een standaard inbel modem is namelijk niet sneller als 56 kilobites.


Het zou ook nog kunnen liggen aan spyware die zich op je computer heeft genesteld, wat je hier tegen zou kunnen doen is het programma spyware of ad.aware downloaden en je computer laten scannen en al de spyware verwijderen, hierdoor krijgt de computer vaak weer zijn eerdere snelheid terug.


Ik weet niet welk besturingssysteem je gebruikt maar een eigenschap van Windows (ongeacht de versie) is hoe meer programma's je installeerd hoe langzamer deze word.


Op een Pentium 2 word over het algemeen Windows 98 geadviseerd.


Ik hoop dat je heir iets mee kunt.


Succes

ve
door verwijderd - Nov 12, 2004 om 16:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb internet vis @home en het gaat via Windows ME. Ik zie wel dat de computer verschillende schijven heeft, hoe kan ik deze wissen?

ve
door verwijderd - Nov 12, 2004 om 20:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo tegelen,


niet je schijven wissen/verwijderen anders heb je geen diskette station, cd romspeler etc. meer mocht je met schijven bedoelen A, C, D, E

het kan best dat het internetten niet zo snel gaat wat voor abonnement heb je afgesloten bij @home


groet tuinfreak

ve
door verwijderd - Dec 15, 2004 om 05:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hi allen,


Even een reactie op de volgende zin: niet je schijf wissen want dan heb je geen diskettestation meer? Een lange tijd geleden dat ik zo gelachen heb. Die lossen dan in het niets op? Lang leve de bios ;-)


 

ve
door verwijderd - Dec 15, 2004 om 10:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien is het beter om even na te denken wat Tuinfreak bedoelt voordat je dit soort opmerkingen maakt. PML

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ho
Houtwerf10 - Sep 21, 2024 om 19:40
Auto & vervoer

OV saldo verlopen card online terugvragen

OV saldo verlopen card online terugvragen lukt van geen kant. Je komt in een cirkel terecht, steeds kom je weer uit aan het begin. Lees meer

Frank Sc
Frank Sc - Dec 28, 2023 om 18:14
Huishouden & energie

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij Eigen

Ik heb een brief van Pluto BV Termination Experts n.a.v. een opzegging bij vereniging Eigen Huis. Ik was in de veronderstelling dat ik dit via het contactformulier van Eigen Huis deed, maar nu doet deze partij zich voor alsof zij een brief hebben geschreven voor mij, incl. kosten en aanmanning. Kent iemand deze firma? ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer